Skip to Content

Inloopochtend voor borstkankerpatiënten

Waarom een inloopochtend?

Wanneer de diagnose (borst)kanker gesteld wordt, krijg je heel wat te verwerken. Het verwerken doet iedereen op een eigen manier. Mensen ontmoeten die hetzelfde meemaken, kan het verwerkingsproces positief beïnvloeden. Het uitwisselen en delen van ervaringen, kunnen helpen om weer een nieuwe balans te vinden in het leven.

Wie organiseert de inloopochtend?

De inloopochtend wordt georganiseerd door het Vicky Brown huis.

Wat doet het Vicki Brownhuis?

Kanker en de vervelende gevolgen kunnen zij niet de wereld uitbannen, maar door te luisteren, bemoedigen, helpen ontspannen willen zij het leven voor hen draaglijker en positiever maken. De vrijwilligers luisteren, bemoedigen en helpen je te ontspannen. Zij kijken naar de mens met kanker en hun naasten, zij willen het leven voor hen draaglijker en positiever maken.
Met behulp van deze vrijwilligers bieden zij informatie, ondersteuning en bevorderen zij het contact tussen mensen die hetzelfde hebben meegemaakt
.

Voor meer informatie kun je terecht op Vickibrownhuis.nl.

Waar en wanneer

Deze ochtend vindt elke 2 weken plaats op de donderdagochtend. Je mag komen naar de wachtruimte op poli oncologie (route 75). Daar is een ruimte beschikbaar waar de vrijwilligers van Het Vicky Brownhuis je ontvangen.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inloopochtend, neem dan gerust contact op met het borstcentrum Bernhoven.

Telefoonnummer: 0413 - 40 26 60 (Henriëtte), 0413-40 26 61 (Mariëlle) of 0413 40 26 16 (Anita)

E-mail: mammacare@bernhoven.nl