Skip to Content

Pijnmonitoringsservice via SMS

Bernhoven blijft graag op de hoogte van je pijnniveau. Dit kan met de thuismeten app op je smartphone. Op deze manier volgen wij de ernst van je pijn en als het nodig is geven we adviezen om de pijn beter te behandelen. Veel pijn na een operatie is namelijk niet nodig en kan het herstel belemmeren. De anesthesioloog bespreekt met jou de mogelijkheden van de thuismeten app.

Hoe werkt de thuismeten app?

Je ontvangt van Thuismeten een SMS met de tekst ”Je zorgverlener heeft je uitgenodigd voor Thuismeten. Je kunt nu inloggen met je gebruikersnaam [voornaam+achternaam]. Download de app via https://start.luscii.com.

 

Stappenplan

  1. Download de app Thuismeten in de App Store (Apple) of de Google Play Store (Android).
  2. Open de app. De app wil berichten sturen. Sta dit toe voor de goede werking van de app.
  3. Je ziet nu het inlogscherm. Vul hier je gebruikersnaam in (zie mail aan de slag met thuismeten) van Luscii en druk daarna op 'Volgende'.
  4. Je hebt een e-mail van support@luscii.com ontvangen met een 6-cijferige code. Voer nu deze code in bij de app en druk op 'Volgende' om in te loggen.
  5. De eerste keer dat je inlogt, wordt gevraagd een disclaimer in te vullen en vragen we om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen.
  6. De app is nu klaar voor gebruik!

 

Pijnmetingen doorgeven

De eerste dag na de operatie ontvang je om 8.00 uur twee metingen voor pijn en misselijkheid. Kijk onder 'Acties' om je metingen in te voeren. Wij controleren jouw berichten dagelijks om 8.00 uur, 14.00 uur en om 20.00 uur. Na 7 dagen eindigen deze acties. Je account wordt dan automatisch gestopt.

Let op: De app ondersteunt, maar vervangt niet de gewone zorg van je (huis)arts of de spoedeisende hulp. Als je dringend hulp nodig hebt, neem dan contact op met je huisarts of bel bij spoed 112.