Skip to Content

Patiëntgegevens wijzigen

Zijn er persoonlijke gegevens gewijzigd, bijvoorbeeld je adres, huisarts, telefoonnummer of zorgverzekering? Geef deze wijziging dan aan ons door. Het is belangrijk dat de juiste gegevens bij ons bekend zijn.

Ben je al patiënt bij Bernhoven? Dan kun je je wijzigingen doorgeven via het online formulier op deze pagina. Ben je nog geen patiënt? Dan vragen wij je om je eerst persoonlijk in te schrijven bij de inschrijfbalie op route 002 in Uden of op de polikliniek in Oss. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Als je bij de gemeente hebt aangegeven dat je persoonsgegevens niet gecontroleerd mogen worden, dan kun je je gegevens niet wijzigen met het online formulier. Je kunt je wijzigingen dan doorgeven bij de afdeling Patiëntenregistratie.

Patiëntgegevens wijzigen

Om de wijzigingen in behandeling te nemen is altijd toestemming van de (meerderjarige) patiënt nodig.

Vul hieronder de gegevens in van de patiënt waarvan de patiëntgegevens gewijzigd moeten worden. Let op! Dus niet jouw eigen gegevens.

Is dit de persoon waar Bernhoven als eerste contact mee mag opnemen?
Ja, dit zijn de contactgegevens van de persoon waar Bernhoven als tweede contact mee mag opnemen

* Verplicht veld

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. We gebruiken deze alleen voor het doel waarvoor je de gegevens invult. Alle gegevens die je hier invult versturen we beveiligd (versleuteld). Hiermee zorgen we ervoor dat je gegevens niet door anderen ingezien kunnen worden. Of dat je gegevens door anderen worden misbruikt.