Skip to Content
6
december
2022

Bernhoven in top 10 best gewaardeerde ziekenhuizen van ZorgkaartNederland

Bernhoven behoort tot de 10 best gewaardeerde ziekenhuizen van 2022 volgens ZorgkaartNederland. Vorig jaar behaalde Bernhoven ook een plaats in deze top 10.

Op de website Zorgkaart Nederland kunnen patiënten (anoniem) hun ervaringen delen over het ziekenhuis en over de medisch specialisten werkzaam in het ziekenhuis. Hiervoor verdelen patiënten hun mening over een aantal punten: de mate waarin de arts luistert, de gegeven uitleg, de deskundigheid van de arts, het benoemen van voor- en nadelen, samen beslissen, de samenwerking en de algehele behandeling.

Freek Korver, algemeen directeur Bernhoven: “Deze plek in de top 10 is een prachtige erkenning voor alle collega’s die dag en nacht klaarstaan voor onze patiënten. In Bernhoven werken we uit liefde voor mensen samen aan de allerbeste gezondheidszorg. Het is mooi om in de beoordelingen op Zorgkaart Nederland terug te zien dat dit door onze patiënten ook zo ervaren wordt. We blijven ons hiervoor inzetten en samen werken aan gezondheid.”

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is een initiatief van de Nederlandse Patiëntenfederatie en de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. ZorgkaartNederland maakt traditiegetrouw op de eerste dinsdag van december de best gewaardeerde zorgorganisaties bekend. Dit doen zij per sector: de ziekenhuissector, thuis-, en verpleeghuiszorgsector, fysiotherapie en zorgklinieken. Per sector wordt een top 10 bekend gemaakt (binnen de top 10 wordt geen ranking bekend gemaakt).

Deze pagina delen op