Skip to Content
1
oktober
2022

Stopzetten gebruik van de fax per 1 oktober 2022

Per 1 oktober 2022 stopt Bernhoven met verzenden en ontvangen van faxen. Voor het verzenden van patiëntinformatie en andere privacy gevoelige informatie, gaat Bernhoven de beveiligd mailen oplossing van ZIVVER gebruiken. Bij beveiligd mailen wordt het bericht versleuteld zodat alleen de ontvanger de inhoud van de e-mail kan lezen.

Met relaties waarmee Bernhoven veelvuldig communiceert kan een gedeelde toegangscode worden afgesproken, waarmee alle ZIVVER-mail afkomstig uit Bernhoven kan worden geopend. De toegangscode is gekoppeld aan één emailadres van de desbetreffende organisatie. Indien er vanuit Bernhoven contact is met meerdere afdelingen waarvoor andere emailadressen worden gebruikt, wordt er per uniek mailadres een gedeelde toegangscode vastgesteld.

Voor relaties waarmee minder veelvuldig wordt gecommuniceerd, zijn er andere opties mogelijk om via ZIVVER te mailen: via SMS-controle of via een verificatie email.

Organisaties die reeds gebruikmaken van ZIVVER kunnen de email direct openen, zonder ontvangerscontrole.

Er is een lijst beschikbaar waarin alle emailadressen van Bernhoven staan vermeld die gebruikt worden ter vervanging van de oude faxadressen. Indien u deze lijst wilt ontvangen, kunt u een berichtje sturen naar elke.vermeulen@bernhoven.nl.

Deze pagina delen op