Skip to Content

Strategie 'Samen werken aan gezondheid'

Bernhoven wil in 2025 een gezondheidsorganisatie zijn! Alles waar we voor kiezen bij Bernhoven, komt voort uit onze belofte: ‘Uit liefde voor mensen creëren we samen de allerbeste gezondheidszorg’. Onze strategie 2020 - 2025 heet ‘Samen werken aan gezondheid’

Wij geloven dat de mens het hart van het geheel is. Gezondheid en kwaliteit van leven staan bij ons voorop. Daarom leveren we persoonlijke zorg, aangepast op de behoefte van elk individueel mens. Ook organiseren we de zorg dichtbij de mensen, zorg die hen als een warme deken omringt. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze zorgpartners. We willen transformeren van een ziekenhuis naar een gezondheidsorganisatie en een aanjager zijn van gezondheid in onze regio.

Onze richting voor de strategie is duidelijk. Welke kant we precies op bewegen beschrijven we in twee vernieuwende standpunten. ‘Jouw gezondheid voorop’ en ‘Zorg dichtbij’. Ze beschrijven wat we gaan doen. Waar we op focussen. Welke transformatiebewegingen we maken. Wat we de mensen in onze regio bieden.

Meer weten over onze strategie?

Accepteer cookies om deze video te kunnen bekijken.

Bekijk de online folder

Online folder strategie 2025