Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Bij de verpleegkundig specialist of casemanager oncologie kun je in elke fase van je ziekte terecht met vragen over je ziekte en de behandeling. Voel je vrij om je vragen te stellen. Zit je niet goed in je vel? Ook dan kunnen wij je helpen en je eventueel doorverwijzen.

  • Het AYA-team

    Het AYA-kernteam heeft regelmatig overleg met het team AYA-zorg van het Radboudumc. Ze werken samen met een medisch specialist en een maatschappelijk werker om de zorg steeds te verbeteren. Als het nodig is, kunnen ook andere professionals worden geraadpleegd, zoals een medisch maatschappelijk werker, psycholoog, geestelijk verzorger of diëtist.

  • Nazorg en begeleiding

    De behandeling van kanker is vaak een lang zorgproces. Dat doet veel met je lichaam en je leven. Na je behandeling denken we met je mee over de begeleiding die je nodig hebt. Nazorg vinden we erg belangrijk. Zodat je sneller en beter kunt herstellen. Ook je naasten kunnen met vragen en zorgen zitten. Het is daarom belangrijk om ook hen te betrekken bij jouw zorgtraject.

Ga naar de folder 'Jong en kanker: AYA-zorg'
HR Brnh 2Feb 6883

Jouw gezondheid voorop

Plotseling staat jouw wereld op z’n kop en heb je normale vragen in een abnormale situatie. Denk aan vragen over opleiding, werk, voeding, sport, zelfstandigheid, relaties, vruchtbaarheid en seksualiteit. Juist dan heb je zorg nodig die rekening houdt met wat jij nodig hebt tijdens en ook na kanker: leeftijdsspecifieke AYA-zorg. Zo kun je de draad weer zo goed mogelijk oppakken.

Zorg dichtbij

Je krijgt zorg op de juiste plek. Het liefst zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. We luisteren naar je wensen en kijken wat past bij jouw persoonlijke situatie. Het AYA-team van Bernhoven is onderdeel van het AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk en werkt samen met het Radboudumc.

Uit liefde voor mensen

Alle afspraken over oncologische zorg zijn bij ons op dezelfde poli. Speciaal bedacht door en voor patiënten met kanker. De poli is een rustige plek in het ziekenhuis, waar je meer privacy hebt. Ook maken we de omgeving zo prettig mogelijk met comfortabele stoelen en plekken om te kunnen lezen.

Sfeerimpressie poli oncologie

'Wij hebben aandacht voor al jouw vragen. Voel je vrij je vragen aan ons te stellen.'

Contact
& meer informatie

MR 0728 2 3 Receptie, Contact