Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    De beste zorg is de zorg die bij jou past. Wij houden rekening met je wensen en laten je meebeslissen over de behandeling. Samen bespreken we alle voor- en nadelen, zodat je met ons de beste keuze kunt maken.

  • Onderzoeken en behandelingen 

    Jouw klachten bepalen welke onderzoeken nodig zijn. Daarna gaat de cardioloog samen met jou op zoek naar de juiste behandeling. Wij vinden het belangrijk dat je de beste behandeling krijgt, van de juiste specialisten. Soms is dat in een ziekenhuis in de regio. Voor goede nazorg kom je daarna weer naar ons.

  • Nazorg en begeleiding 

    Hartklachten hebben veel invloed op je dagelijks leven. Daarom hebben wij speciale aandacht voor de begeleiding van patiënten met hartfalen. Of na een hartoperatie of hartinfarct. Dit doen we met hartrevalidatie. Gespecialiseerde verpleegkundigen helpen je leren omgaan met een hartziekte. Zo krijg je weer vertrouwen in je lichaam.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Medr Brnhvn 4Okt2022 0609

Jouw gezondheid voorop

Bij ons heb je zelf de controle over je behandeling. We houden echt rekening met je. Om te blijven denken in wat je nog wel kunt, helpen we je persoonlijke doelen opstellen. Ook hebben we extra aandacht voor het voorkomen van nieuwe hartproblemen. Ben je als hartfalenpatiënt stabiel, dan neemt de huisarts de zorg over. Zo hoef je minder vaak naar het ziekenhuis te komen. Dat geeft meer rust. Uiteraard zijn wij altijd dichtbij.

 

Zorg op de juiste plek

Kan een ander ziekenhuis je de beste behandeling bieden? Dan verwijzen we je door. De kwaliteit van de zorg voor jou als patiënt staat voorop. Na je behandeling zorgen wij in Bernhoven voor goede nazorg. Om je de beste zorg te geven werken wij goed samen met de huisarts, of met andere specialismen. Op sommige poliklinieken word je direct door 2 verschillende specialisten gezien. Zo kunnen er snelle en goede afspraken over je zorg gemaakt worden.

Contact
& meer informatie

MR 0076 Contact