Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    De logopedist gaat eerst met je in gesprek. Dat is om je hulpvraag of die van je kind duidelijk te krijgen. Bij dit gesprek betrekken we soms ook een familielid, of iemand anders die dicht bij je staat. Samen beslissen we over een passend behandelplan.

  • Onze onderzoeken en behandelingen 

    De logopedist werkt samen met andere specialisten uit het ziekenhuis aan onderzoek en behandeling. Welke specialisten je naast de logopedist ziet, ligt aan je klachten. Over de onderzoeken en behandelingen die we bieden kun je meer lezen in de folders.

  • Nazorg en begeleiding

    Kreeg je logopedie tijdens je opname in Bernhoven? Dan kijken we samen goed naar passende nazorg. Als je ook thuis nog logopedie nodig hebt, regelen wij een logopedist bij jou in de buurt. Bij het kiezen van deze nazorg houden we rekening met jouw wensen. Zo bieden we de beste zorg dichtbij.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
MR 0401 Logopedie

Jouw gezondheid voorop

Bij Bernhoven staat jouw hulpvraag altijd centraal. Als je hulp nodig hebt om deze vraag duidelijk te maken aan ons, betrekken we een familielid of naaste. Die weet vaak goed wat je bedoelt. En kent je behoeften en wensen. Samen kiezen we de behandeling die het beste bij je past.

Op maat 

Problemen met slikken kunnen weer andere problemen veroorzaken waar je niet gauw aan denkt. Zoals een longontsteking of ondervoeding. Onze logopedisten hebben oog voor jouw totale gezondheid. In de behandeling of advies staan jouw behoeften altijd voorop.

Zorg dichtbij

De logopedisten van Bernhoven hebben laagdrempelig contact met logopedisten binnen én buiten de regio. Zo krijg je ook na je zorgtraject in ons ziekenhuis zorg van hoge kwaliteit, dicht bij huis. En als je na een opname weer naar huis mag, regelen wij als dat nodig is logopedie bij een praktijk in jouw buurt.