Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Bij Bernhoven vinden we het belangrijk goede zorg op maat te bieden. Daarom bespreken we eerst je klachten en wensen in een open gesprek. De MKA-chirurg luistert met aandacht en denkt met je mee. Ook is er een gezamenlijk spreekuur orthodontie. Zowel binnen als buiten Bernhoven. Samen bespreken jullie alle mogelijkheden.

  • Onderzoeken en behandelingen

    De MKA-chirurgen van Bernhoven hebben veel kennis en ervaring met verschillende aandoeningen. Of het nu gaat om implantaten plaatsen, speekselkliertumoren verwijderen, kaakcorrecties uitvoeren of botbreuken van het aangezicht behandelen. Bij ons team ben je in goede handen. Meer lezen over de behandelingen? Bekijk dan onze folders.

  • Nazorg en begeleiding

    Goede nazorg is belangrijk voor een goed herstel. De assistent van de polikliniek geeft je meestal een recept mee voor pijnstilling. Net als uitleg en adviezen voor goede nazorg thuis. Ben je weer thuis en heb je zorgen of vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Foto Ronald Frank

Jouw gezondheid voorop

Bij Bernhoven doen we nauwkeurig onderzoek om je klachten in beeld te brengen. Bijvoorbeeld door röntgenfoto’s te maken. Maar we kijken verder dan dat. Want wie jij bent en wat jij graag wilt bij de behandeling vinden wij net zo belangrijk. Jouw gezondheid staat bij ons altijd voorop. Zo zorgen we voor goede zorg op maat.

De mogelijkheden staan centraal

De MKA-chirurgen van Bernhoven denken in mogelijkheden. Waarbij we altijd zoeken naar oplossingen om je zo goed mogelijk te helpen. We vertellen welke behandelopties er zijn en geven uitleg als iets niet duidelijk is. Zo kun je zelf meebeslissen over een passende behandeling.

Zorg dichtbij

Bij een mondziekte, kaak- of aangezichtsafwijking wil je natuurlijk goede zorg dicht bij huis. Daarom werken onze specialisten nauw samen met zorgpartners in de regio. Bijvoorbeeld met het Centrum Bijzondere Tandheelkunde. Maar ook met het Erasmus MC, het Radboud umc en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Zo brengen we alle kennis over MKA-chirurgie samen.