Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

 • Een open gesprek en advies

  Er zijn veel behandelingen mogelijk bij pijnlijke gewrichten, spieren, pezen of banden. Wij geven advies en denken met je mee over de mogelijkheden. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor je klacht. Hierbij maken we zo nodig gebruik van de keuzehulp.

   

 • Onderzoeken en behandelingen 

  Om je klacht in beeld te brengen zijn verschillende onderzoeken mogelijk. Bijvoorbeeld een CT- of MRI-scan, röntgenfoto’s of echografie. Soms doen we ook bloedonderzoek. Mogelijke behandelingen zijn medicijnen, plaatselijke injecties of een operatie. Hierover beslissen we altijd samen.

 • Nazorg en begeleiding 

  De juiste nazorg is heel belangrijk voor een goed herstel. Heb je een operatie gehad? Vaak betrekken we dan al in het ziekenhuis een fysiotherapeut. En eventueel een gipsverbandmeester. De physician assistant begeleidt je tijdens vervolgafspraken op de polikliniek.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Medr Brnh 26Sept 2022 0391

Jouw gezondheid voorop

Orthopedie van Bernhoven is er niet alleen voor een optimale behandeling van je klacht. We kijken verder. Naar wie jij bent en wat je wilt bereiken. Zo zoeken we naar de beste zorg voor jou. Onze specialisten zetten zich in voor een zo prettig mogelijk ziekenhuisbezoek en een snel herstel.

We vinden het daarbij belangrijk dat de behandeling goed aansluit bij je leven. Wat voor werk heb je? Welke hobby’s of sport doe je? Wij luisteren goed naar je wensen. Hier passen wij onze zorg op aan. Zodat je op korte én lange termijn vooruitgaat.

Zorg dichtbij

Onze orthopeden bieden zorg op de manier en de plek die het meest passend is. Word je opgenomen voor een knie- of heupoperatie? Dan zorgen we voor een vast aanspreekpunt op de afdeling. Verschillende specialisten werken samen voor de juiste zorg op maat. Bijvoorbeeld de orthopedisch chirurg en de orthopedisch schoenmakers, tijdens het speciale orthopedisch schoenenspreekuur. Of we betrekken de fysiotherapeut na een schouderoperatie.