Spring naar de content

Voorzieningen

Om het verblijf in Bernhoven zo aangenaam mogelijk te maken kunnen patiënten en bezoekers gebruik maken van de volgende voorzieningen:


Rolstoelen

Wanneer u slecht ter been bent, kunt u bij de hoofdingang van het ziekenhuis en de Spoedpost in Uden én op de polikliniek in Oss gratis een rolstoel meenemen. De rolstoel is na inworp van een 1 euro muntstuk of winkelwagenmuntje mee te nemen. Na afloop krijgt u uw munt terug.

De brasserie

Meteen bij binnenkomst in het ziekenhuis vind je de brasserie. Of je nu patiënt, bezoeker of medewerker bent. Nog snel een kopje koffie bij aankomst of vertrek, geen tijd gehad om een cadeautje te kopen of nog niks gegeten? Bij de brasserie helpen we je graag.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 19:00 uur.

Op zaterdag en zondag is de brasserie gesloten maar dan helpen we u graag bij een van de lounges op de verpleegafdeling.

Het restaurant

Ons restaurant is dagelijks geopend voor medewerkers, patiënten en bezoekers.

Je geniet er van smaakvolle en gezonde producten zoals verse maaltijden, belegde broodjes, salades, verse sappen, smoothies en heerlijke soepen.

Wát je eet telt, daar zijn we van overtuigd: verse en onbewerkte ingrediënten vol goede nutriënten dragen bij aan de gezondheid. Ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur tot 14:00 uur.

Op zaterdag en zondag is het restaurant gesloten maar dan helpen we u graag bij een van de lounges op de verpleegafdeling.

Ziekenhuiswinkel

De ziekenhuiswinkel bevindt zich in de centrale hal van het ziekenhuis. De winkel is onderdeel van de brasserie van onze partner Hutten. In een praktische opstelling biedt Hutten u onder andere ballonnen, knuffels, speelgoed, bijouterie, drogisterijproducten en kaarten aan. Vanaf nu bezoekt u de brasserie niet alleen voor een heerlijke koffie of thee, maar ook voor diverse cadeautjes of aanvullende boodschappen voor thuis. Lekker gemakkelijk en snel!

De ziekenhuiswinkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 – 19:00 uur.

^  naar boven

Televisie, telefoon, internet

U kunt gebruik maken van telefoon en televisie en internet. U kunt kiezen om alleen gebruik te maken van telefoon, maar u kunt ook televisie huren. Wanneer u de televisie huurt, krijgt u daar gratis de mogelijkheid bij om van internet gebruik te maken. Ook het gebruik van radio is gratis. Bij uw bed bevindt zich een bedsideterminal. Via deze terminal kunt u telefoon en, als u dat wilt televisie huren. De tarieven vindt u hier en op de bedsideterminal.

Mobiele telefoon

Mobiel bellen in Bernhoven is toegestaan. Met uitzondering van de volgende twee situaties:

  • Vanwege storingsgevoelige medische apparatuur, is het niet toegestaan binnen een straal van 1.5m tot aan het medisch apparaat, te bellen.
  • Binnen het ziekenhuis bestaan er zones waar bellen niet toegestaan is, dit wordt ter plekke aangegeven.

^  naar boven

Laptop/Tablet/Smartphone i.v.m. internet

Gebruik maken van draadloos internet is alleen toegestaan op een laptop/tablet/smartphone wanneer deze niet wordt opgeladen. De laptop/tablet/smartphone is werkzaam op de accu/batterij. De accu van de laptop/tablet/smartphone mag niet worden opgeladen rondom het patiëntenbed, ook als het bed leeg is. Bij gebruik van een dergelijke adapter/oplader komt de patiëntveiligheid in het gedrang.

^  naar boven

Post

De post wordt, met uitzondering van zon- en feestdagen, dagelijks op de afdeling bezorgd. Te versturen post kunt u afgeven bij de receptie of aan de verpleegkundige van de afdeling. Post, aan u gericht, is eerder in uw bezit als de postcode van het ziekenhuis, uw naam en het kamernummer duidelijk zijn vermeld.

Bernhoven
naam en kamernummer
Postbus 707
5400 AS Uden

^  naar boven

Geestelijke verzorging

U kunt, vóór uw opname, een bericht (laten) doorgeven aan uw eigen parochie of gemeente over uw ziekenhuisopname. Via de verpleegkundige kunt u ook een beroep doen op een geestelijk verzorger van het ziekenhuis.

Wilt u even met uw gedachten alleen zijn, een kaarsje opsteken of een gebedje uitspreken, dan kunt u terecht in het Stiltecentrum in de hal van het ziekenhuis. Wilt u de afdeling verlaten, overleg dit dan even met de verpleegkundige.

^  naar boven

Schade

Als door nalatigheid of schuld van medewerkers van het ziekenhuis schade wordt toegebracht aan uw persoonlijke eigendommen, kunt u het ziekenhuis hiervoor aansprakelijk stellen. Dat kan door het invullen van een `schadeformulier'. Dit formulier is te verkrijgen via de verpleegkundige. Het ingevulde formulier kunt u afgeven bij de PatiëntService in de hal van het ziekenhuis.