Spring naar de content

Voorzieningen

Om het verblijf in Bernhoven zo aangenaam mogelijk te maken kunnen patiënten en bezoekers gebruik maken van de volgende voorzieningen:


Rolstoelen

Wanneer u slecht ter been bent, kunt u bij de hoofdingang van het ziekenhuis en de Spoedpost in Uden én op de polikliniek in Oss gratis een rolstoel meenemen. De rolstoel is na inworp van een 1 euro muntstuk of winkelwagenmuntje mee te nemen. Na afloop krijgt u uw munt terug.

Brasserie & restaurant

In de centrale hal van het ziekenhuis bevindt zich de brasserie waar u gebruik kunt maken van warme en koude dranken, versnaperingen en kleine (lunch)gerechten. De brasserie is elke dag geopend. Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur. Zaterdag en zondag van 10:00 tot 19:00 uur.

Boven de brasserie, op de eerste etage, bevindt zich het restaurant waar bezoekers en patiënten gebruik kunnen maken van een uitgebreid assortiment. De openingstijden zijn van 08:00 tot 14:00 uur. De warme keuken is open van 11:00 tot 14:00 uur. Bent u 's avonds in het ziekenhuis en wilt u iets warms gebruiken, dan kunt u gebruik maken van de lounge op de verpleegafdeling.

Ziekenhuiswinkel

In de ziekenhuiswinkel kunt u terecht voor o.a. bloemen, tijdschriften en kranten. De ziekenhuiswinkel in te vinden in de centrale hal van het ziekenhuis.

Openingstijden:

  • maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en
  • zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. 

^  naar boven

Televisie, telefoon, internet

U kunt gebruik maken van telefoon en televisie en internet. U kunt kiezen om alleen gebruik te maken van telefoon, maar u kunt ook televisie huren. Wanneer u de televisie huurt, krijgt u daar gratis de mogelijkheid bij om van internet gebruik te maken. Ook het gebruik van radio is gratis. Bij uw bed bevindt zich een bedsideterminal. Via deze terminal kunt u telefoon en, als u dat wilt televisie huren. De tarieven vindt u hier en op de bedsideterminal.

Mobiele telefoon

Mobiel bellen in Bernhoven is toegestaan. Met uitzondering van de volgende twee situaties:

  • Vanwege storingsgevoelige medische apparatuur, is het niet toegestaan binnen een straal van 1.5m tot aan het medisch apparaat, te bellen.
  • Binnen het ziekenhuis bestaan er zones waar bellen niet toegestaan is, dit wordt ter plekke aangegeven.

^  naar boven

Laptop/Tablet/Smartphone i.v.m. internet

Gebruik maken van draadloos internet is alleen toegestaan op een laptop/tablet/smartphone wanneer deze niet wordt opgeladen. De laptop/tablet/smartphone is werkzaam op de accu/batterij. De accu van de laptop/tablet/smartphone mag niet worden opgeladen rondom het patiëntenbed, ook als het bed leeg is. Bij gebruik van een dergelijke adapter/oplader komt de patiëntveiligheid in het gedrang.

^  naar boven

Post

De post wordt, met uitzondering van zon- en feestdagen, dagelijks op de afdeling bezorgd. Te versturen post kunt u afgeven bij de receptie of aan de verpleegkundige van de afdeling. Post, aan u gericht, is eerder in uw bezit als de postcode van het ziekenhuis, uw naam en het kamernummer duidelijk zijn vermeld.

Bernhoven
naam en kamernummer
Postbus 707
5400 AS Uden

Via deze website kunnen uw naasten ook een e-card sturen. Kies uw kaart, vul het formulier in en klik op verzend. Eenvoudiger kan niet!

^  naar boven

Geestelijke verzorging

U kunt, vóór uw opname, een bericht (laten) doorgeven aan uw eigen parochie of gemeente over uw ziekenhuisopname. Via de verpleegkundige kunt u ook een beroep doen op een geestelijk verzorger van het ziekenhuis.

Wilt u even met uw gedachten alleen zijn, een kaarsje opsteken of een gebedje uitspreken, dan kunt u terecht in het Stiltecentrum in de hal van het ziekenhuis. Wilt u de afdeling verlaten, overleg dit dan even met de verpleegkundige.

^  naar boven

Schade

Als door nalatigheid of schuld van medewerkers van het ziekenhuis schade wordt toegebracht aan uw persoonlijke eigendommen, kunt u het ziekenhuis hiervoor aansprakelijk stellen. Dat kan door het invullen van een `schadeformulier'. Dit formulier is te verkrijgen via de verpleegkundige. Het ingevulde formulier kunt u afgeven bij de PatiëntService in de hal van het ziekenhuis.