Skip to Content

Contracten met zorgverzekeraars

Bernhoven sluit ieder jaar contracten met zorgverzekeraars. Heeft jouw zorgverzekeraar geen contract met Bernhoven, dan zijn de kosten deels of volledig voor je eigen rekening. Dit is meestal ook bij een budgetpolis. Kijk daarom altijd voor je afspraak in het ziekenhuis op je polis of de kosten van je behandeling worden vergoed.

Gecontracteerde zorgverzekeraars

In dit overzicht staat met welke zorgverzekeraars Bernhoven voor dit jaar afspraken heeft gemaakt. Staat je zorgverzekeraar niet in het overzicht? Lees dan de standaardprijslijst voor de kosten van de behandelingen. Het kan dan zo zijn dat je de kosten hiervoor (deels) zelf moet betalen. Je zorgverzekeraar kan hier antwoord op geven.

Vergoedingen en zorgverzekeringen

Heb je vragen over vergoedingen en zorgverzekeringen? Dan kun je die vinden op de website van de Rijksoverheid. Neem bij specifieke vragen contact op met je zorgverzekeraar. 

Budgetpolis Zilveren Kruis - gedeeltelijke vergoeding

Bernhoven heeft in 2022 geen contract voor de budgetpolissen van Zilveren Kruis. Dit betekent dat je 75% van de zorgkosten vergoed krijgt via je zorgverzekeraar. Voor het resterende deel (25%) ontvang je van ons een factuur die je direct aan ons betaalt. De budgetpolissen waar dit voor geldt zijn: 

  • Ziezo Selectief Polis;
  • Zilveren Kruis Basis Budget;
  • Principe Polis Budget
  • Zilveren Kruis Basis Budget (ABN)
  • Zilveren Kruis Basis Budget (Rabobank)

Spoedeisende hulp wordt wel 100% vergoed. Voor meer vragen over je budgetpolis kun je terecht bij je zorgverzekeraar.