Spring naar de content

Samen werken aan gezondheid

Bernhoven wil in 2025 een gezondheidsorganisatie zijn! Alles waar we voor kiezen bij Bernhoven, komt voort uit onze belofte: ‘Uit liefde voor mensen creëren we samen de allerbeste gezondheidszorg’. Onze nieuwe strategie 2020 - 2025 heet ‘Samen werken aan gezondheid’.

Wij geloven dat de mens het hart van het geheel is. Zijn gezondheid en kwaliteit van leven staan bij ons voorop. Daarom leveren we persoonlijke zorg, aangepast op de behoefte van elk individueel mens. Ook organiseren we zorg dichtbij mensen, die hen als warme deken omringt. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze zorgpartners. We willen transformeren van een ziekenhuis naar een gezondheidsorganisatie en een aanjager zijn van gezondheid in onze regio.

Onze richting voor de nieuwe strategie is duidelijk. Welke kant we precies op bewegen beschrijven we in twee vernieuwende standpunten. ‘Jouw gezondheid voorop’ en ‘Zorg dichtbij’. Ze beschrijven wat we gaan doen. Waar we op gaan focussen. Welke transformatiebewegingen we gaan maken. Wat we de mensen in onze regio bieden.

Wilt u meer weten over onze nieuwe strategie? Bekijk dan onderstaande animatie. 


Online folder

In onze online folder vindt u meer informatie over de nieuwe strategie waarmee we u willen inspireren.