Spring naar de content

Inzage in uw medisch dossier

In de persoonlijke gezondheidsomgeving ‘Natuurlijk Samen’ krijgt u inzage in uw eigen medisch dossier. Zo voert u zelf de regie over uw gezondheid in een beveiligde digitale omgeving. Op dit moment kunt u in uw medisch dossier persoonlijke gegevens, allergieën, medicatie, laboratoriumuitslagen, brieven naar de huisarts en geplande afspraken inzien. Daarnaast kunnen er vragenlijsten voor bepaalde poliklinische afspraken voor u klaar staan. Er is ook een digitale bibliotheek beschikbaar met patiëntenfolders. U kunt uw gegevens verzamelen, beheren en in de toekomst delen met andere behandelaars. Let op: uw gegevens bekend vanaf juni 2018 zijn zichtbaar.

Op deze pagina’s vindt u meer informatie over inzage in uw medisch dossier.

Hoe krijg ik inzage in mijn medisch dossier?

U krijgt inzage in uw medisch dossier door een account aan te vragen voor ‘Natuurlijk Samen’. U kunt nu eenvoudig online een account aanvragen door op de paarse knop 'Account aanvragen' te klikken.

Account aanvragen   ➤


Als u een aanvraag ingediend heeft maken wij een account voor u aan en nemen we contact met u op. Voor vragen over inzage in uw medisch dossier kunt u het begeleidingscentrum van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 12.30 uur bereiken op 0413 – 40 28 47; of stuur een mail naar begeleidingscentrum@bernhoven.nl. 

Inloggen in mijn medisch dossier

Zodra wij een account voor u aangemaakt hebben en u de inloggegevens heeft ontvangen, kunt u thuis inloggen in uw medisch dossier. Klik hier om in te loggen.