Spring naar de content

Welkom bij de persoonlijke gezondheidsomgeving 'Natuurlijk Samen'

De persoonlijke gezondheidsomgeving, afgekort tot PGO, is een digitale omgeving waarin u inzicht krijgt in uw eigen dossier. Met dit PGO voert u zelf de regie over uw gezondheid in een beveiligde digitale omgeving. U kunt op dit moment al een deel van uw dossierinformatie inzien waaronder uw persoonlijke gegevens, allergieën en geplande afspraken. In de loop van december 2019 komen overige gegevens ter beschikking zoals medicatie, laboratoriumuitslagen, en brieven aan de huisarts. U kunt die gegevens verzamelen, beheren en in de toekomst delen met andere behandelaars. Let op: Uw gegevens bekend vanaf juni 2018 zijn zichtbaar.

Op deze pagina’s vindt u informatie over de PGO 'Natuurlijk Samen'. Vanwege privacy kunt u zich voor de PGO alleen persoonlijk inschrijven in de @Lounge in de hal van Bernhoven. Dus niet via de telefoon of een aanmeldformulier. U kunt op werkdagen tussen 8.30 – 12.30/ 13.00-16.00 uur terecht in ons begeleidingscentrum de @Lounge in de hal van Bernhoven in Uden, ook voor vragen. Bellen kan ook, u bereikt ons tussen 8.30 – 12.30 uur en tussen 13.00 - 16.00 uur op: 0413 – 40 28 47; of stuur een mail naar pgo@bernhoven.nl Vergeet niet om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Meld u aan en win een IPad

Met de PGO 'Natuurlijk Samen' voert u veel meer de regie over uw eigen gezondheid. U kunt altijd uw medische gegevens inzien op het moment dat het u uitkomt. Wie zich tussen 12 november en 11 december aanmeld voor de PGO Natuurlijk Samen maakt ook nog eens kans op een iPad. Want wij verloten twee iPads onder de eerste inschrijvers, misschien bent u wel een van de winnaars! Kom dus snel langs in de @Lounge in Bernhoven en wie weet bekijkt u straks uw eigen PGO op uw nieuwe iPad.

Inloggen persoonlijke gezondheidsomgeving ‘Natuurlijk Samen’

Zodra u zich heeft ingeschreven voor het PGO in Bernhoven, kunt u thuis inloggen op Natuurlijk Samen en uw eigen digitale gezondheidsdossier bekijken.