Spring naar de content

Welkom bij de persoonlijke gezondheidsomgeving 'Natuurlijk Samen'

De persoonlijke gezondheidsomgeving, afgekort tot PGO, is een digitale omgeving waarin u inzicht krijgt in uw eigen dossier. Met dit PGO voert u zelf de regie over uw gezondheid in een beveiligde digitale omgeving. U kunt op dit moment al een deel van uw dossierinformatie inzien waaronder uw persoonlijke gegevens, allergieën en geplande afspraken. In de loop van december 2019 komen overige gegevens ter beschikking zoals medicatie, laboratoriumuitslagen, en brieven aan de huisarts. U kunt die gegevens verzamelen, beheren en in de toekomst delen met andere behandelaars. Let op: Uw gegevens bekend vanaf juni 2018 zijn zichtbaar.

Coronavirus

Op deze pagina’s vindt u informatie over de PGO 'Natuurlijk Samen'. Vanwege privacy kunt u zich voor de PGO alleen persoonlijk inschrijven in Uden of Oss. U kunt zich niet inschrijven via de telefoon of een aanmeldformulier. In verband met het coronavirus is het tot nadere berichtgeving niet mogelijk om u persoonlijk in te schrijven in Uden of Oss. Voor vragen kunt u het begeleidingscentrum van de PGO op maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 16.00 uur bereiken op 0413 – 40 28 47; of stuur een mail naar pgo@bernhoven.nl

Inloggen persoonlijke gezondheidsomgeving ‘Natuurlijk Samen’

Zodra u zich heeft ingeschreven voor het PGO in Bernhoven, kunt u thuis inloggen op Natuurlijk Samen en uw eigen digitale gezondheidsdossier bekijken.

PGO account aanvragen

Heeft u nog geen PGO account, maar wilt u deze wel aanvragen? Klik hier om uw Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) account online aan te vragen.