Skip to Content

Voorzieningen

In Bernhoven zijn er allerlei voorzieningen om je verblijf zo prettig en aangenaam mogelijk te maken.

Rolstoel

Wanneer je slecht ter been bent is er een gratis rolstoel beschikbaar. De rolstoelen staan bij de hoofdingang, de Spoedpost in Uden én in de polikliniek in Oss. De rolstoel kun je na inworp van een 1 euro muntstuk of winkelwagenmuntje meenemen. Na afloop krijg je de munt terug.

Opladen mobiel

Is je telefoon (bijna) leeg? In Bernhoven hebben we een telefoon oplaadpunt voor onze bezoekers. Dit punt vind je bij de hoofdingang tegenover het winkeltje. Hier kun je je telefoon achter slot en grendel opladen. Het oplaadstation heeft zes lockers waarin een telefoon of tablet kan worden opgeladen.

Post

De post wordt dagelijks op de afdeling bezorgd, met uitzondering van zon- en feestdagen. Wil je post versturen naar een patiënt in Bernhoven? Vermeld dan onderstaande gegevens duidelijk op de post:

Bernhoven
naam en kamernummer
Postbus 707
5400 AS Uden

Het is ook mogelijk om via de Vrienden van Bernhoven een kaartje te sturen via Kaartje2go. Er gaat dan een kleine bijdrage naar deze stichting die zich inzet voor een aangenaam verblijf.

Geestelijke verzorging, stiltecentrum

Je kunt, vóór de opname, een bericht (laten) doorgeven aan jouw eigen parochie of gemeente over jouw ziekenhuisopname. Via de verpleegkundige kun je een beroep doen op een geestelijk verzorger van Bernhoven. Wil je even met je gedachten alleen zijn, een kaarsje opsteken of een gebed uitspreken? Dan kun je terecht in het Stiltecentrum in de hal van het ziekenhuis.