Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Op de AOA spreek je dagelijks jouw arts over de zorg die je nodig hebt. Daarnaast hebben wij aandacht voor je naasten. Bijvoorbeeld met familiegesprekken. Zo zorgen we ervoor dat je echt de zorg krijgt die je als persoon nodig hebt. En dat je weet welke behandelingen er wel en niet mogelijk zijn voor je.

  • Onderzoeken en behandelingen

    Je verblijft op de AOA omdat je direct zorg nodig hebt. En die krijg je ook. We doen zo snel mogelijk onderzoek, zodat je gelijk de juiste behandeling krijgt. Wij werken hiervoor nauw samen met alle specialismen.

  • Nazorg en begeleiding 

    Als AOA maken we een behandelplan dat bij je past. Voor als je langer in het ziekenhuis blijft of voor thuis. Onze zorg stopt dan ook niet in het ziekenhuis, want je krijgt nazorg op maat. Ook hebben wij goed contact met huisartsen en zorginstanties voor de juiste nazorg.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
MR 0170 2 AOA Gelijkwaardigheid (1)

Jouw gezondheid voorop

Als je bent opgenomen, heb je vast veel vragen waar je snel antwoord op wilt. Wij geven je daarom duidelijke antwoorden op maat. Bij ons ben je meer dan alleen patiënt. We luisteren goed naar wat je nodig hebt.

Zorg dichtbij

Ons team begrijpt goed dat de zorg niet stopt bij de uitgang van het ziekenhuis. Daarom hebben wij goed contact met je huisarts, zodat hij of zij goed op de hoogte is van je situatie. Wanneer je niet (gelijk) terug naar huis kunt, zoeken wij een passende plek voor vervolgzorg.