Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Tijdens je eerste bezoek aan de polikliniek dermatologie bespreek je je klachten met de arts. Vaak doet deze direct een lichamelijk onderzoek. Zo weten we beter wat er aan de hand is. Er zijn vaak meerdere behandelingen mogelijk. Wij houden rekening met je wensen en laten je meebeslissen over de behandeling. Samen bespreken we alle voor- en nadelen, zodat je met ons de beste keuze kunt maken.

  • Onderzoeken en behandelingen

    Je kan bij onze dermatologen terecht voor de gebruikelijke dermatologische zorg. Bijvoorbeeld voor kleine operaties aan de huid, lichttherapie of fotodynamische therapie. Daarnaast bieden we gespecialiseerde behandelingen op het gebied van spataderen, allergologie en nagelchirurgie. Ook geven we lasertherapie (CO2). We bieden ook bijzondere behandelingen tegen wratten met Bleomycine. Bij zweetoksels  behandelen we met botox en bij alopecia areata gebruiken we Diphencyprone. Deze behandelingen biedt niet elk ziekenhuis aan.

  • Nazorg en begeleiding

    Leven met een huidziekte stopt niet als je het ziekenhuis verlaat. Daarom krijg je ook na je behandeling begeleiding en advies. Van een eczeemspreekuur bij chronisch eczeem tot intensief contact als je dat nodig hebt. Ook krijg je een vaste behandelaar die goed op de hoogte is van jouw zorgpad. Voor, tijdens én na je behandeling in Bernhoven.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Foto Ronald Frank

Jouw gezondheid voorop

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. In Bernhoven vinden we het daarom heel belangrijk de best mogelijke huidzorg te bieden. Zorg die past bij jou en jouw leven. Heb je een chronische huidziekte? Dan kijken we met elkaar hoe je zo goed mogelijk met je ziekte kunt leven. Samen richten we ons op je mogelijkheden.

Vertrouwd gezicht

Kom je vaker naar de afdeling dermatologie van Bernhoven? Dan proberen we ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk dezelfde behandelaar krijgt. Een arts die jou leert kennen en andersom. Want een vertrouwd gezicht is wel zo fijn.

Zorg dichtbij

Wij werken nauw samen met specialisten binnen én buiten Bernhoven. Op onze afdeling werken ook zelfstandige huidtherapeuten uit de regio, voor de behandeling van acne en couperose. En bandagisten voor het aanmeten van elastische kousen. Zo kun je voor alle zorg die je nodig hebt terecht op één plek. Is er voor jouw behandeling expertise nodig buiten Bernhoven, dan verwijzen we je door.