Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies 

    Vanaf het eerste gesprek met de dermatoloog kun je zeker zijn van de beste zorg op maat. In Bernhoven vinden we het namelijk heel belangrijk om samen met de patiënt te beslissen over de behandeling. Met elkaar kijken we naar alle mogelijke stappen tijdens jouw zorgpad. Ook als het gaat om begeleiding en steun.

  • Onderzoeken en behandelingen

    Om een goede diagnose te kunnen stellen neemt de dermatoloog vaak een stukje huid weg voor onderzoek. Dit heet een biopsie. De patholoog onderzoekt dit onder de microscoop in het laboratorium. Welke behandeling je krijgt, ligt aan het type huidkanker dat je hebt. Gaat het waarschijnlijk om een melanoom? Dan halen we de tumor helemaal weg. Ook onderzoeken we goed of er geen uitzaaiingen zijn.

  • Nazorg en begeleiding 

    Bij de diagnose huidkanker komen vaak zorgen en emoties kijken. Wij zijn er dan voor je. Met psychische begeleiding en steun tijdens je zorgtraject. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de dermatoloog of verpleegkundige. Wij staan graag voor je klaar.

Foto Ronald Frank

Jouw gezondheid voorop

Huidkanker is een ziekte die veel zorgen en onzekerheid met zich mee kan brengen. Daarom zorgen we er in Bernhoven voor dat je zo snel mogelijk weet waar je aan toe bent. En doen we al direct onderzoek tijdens je eerste bezoek aan ons inloopspreekuur.

Samen beslissen

Samen beslissen over jouw zorgtraject, dat vinden we in Bernhoven heel belangrijk. Zo kunnen we er namelijk voor zorgen dat de behandeling goed aansluit bij je ziekte, je wensen en mogelijkheden. Voordat je een behandeling krijgt, geven we een heldere uitleg. Ook hoor je direct of je bij ons onder controle blijft. Want duidelijkheid in een onzekere tijd is wel zo fijn.

Zorg dichtbij

Voor veel behandelingen kun je in Bernhoven terecht. Bijvoorbeeld voor een biopsie, operatie, fotodynamische therapie of cryotherapie. Hierbij werken we nauw samen met andere afdelingen in ons ziekenhuis. Zoals de afdeling (plastische) chirurgie. Voor sommige onderzoeken of behandelingen krijg je een verwijzing naar een ziekenhuis in de buurt. Bijvoorbeeld voor radiotherapie (bestraling), Mohs-chirurgie of een schildwachtklieronderzoek (bij een melanoom). Zo krijg je altijd de juiste zorg op de juiste plek.

Contact
& meer informatie

MR 0728 D Receptie, Contact