Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Als uw huisarts u verwijst naar de polikliniek geriatrie kijken we naar uw verschillende klachten en persoonlijke situatie. Een naaste is altijd welkom. De uitslag van de onderzoeken krijgt u meestal nog dezelfde dag in een gesprek. Dit kan veel informatie tegelijk zijn. We geven dit dan ook nog mee op papier, zodat u het thuis rustig kunt nalezen.

  • Onderzoeken en behandelingen

    We kijken eerst goed naar de klachten die u heeft. Zo bepalen we welke onderzoeken nodig zijn. Na de uitslag richten we ons vooral op uw mogelijkheden en herstel. Zodat u zo veel mogelijk zelf kunt blijven doen. Samen kijken we welke behandelingen, medicijnen of aanpassingen nodig zijn.

  • Nazorg en begeleiding 

    Als dat nodig is krijgt u ná uw onderzoek of behandeling in ons ziekenhuis verdere begeleiding van ons team. Of van andere zorgverleners zoals de huisarts. We hebben bijvoorbeeld een nazorgspreekuur delier en een nazorgspreekuur dementie. We werken altijd nauw samen met de huisarts en andere zorgverleners.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Medr Brnhvn 4Okt2022 0279

Jouw gezondheid voorop

Bij Bernhoven vinden we het belangrijk dat je de juiste zorg krijgt. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Ook naasten of mantelzorgers betrekken we bij deze zorg. Zo is er altijd iemand in je omgeving die goed op de hoogte is van je gezondheid. Op die manier kunnen veranderingen snel worden opgemerkt.

Zorg dichtbij

Het team van de afdeling geriatrie werkt samen met huisartsen en hulpverleners uit de regio. Tijdens een ziekenhuisopname is het mogelijk dat de klinisch geriater naar je toekomt. Zo is de juiste zorg altijd dichtbij.

Contact
& meer informatie

MR 0076 Contact