Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    De materialen en technieken die we gebruiken hebben voordelen en nadelen. Soms is een behandeling zonder gips ook mogelijk. Bij Bernhoven geven we je altijd advies en zorg op maat. Dit doen we door je klacht te bespreken en te kijken wat voor jou belangrijk is. Gips, verband of een brace kunnen ongemakkelijk zijn in je dagelijks leven. We denken met je mee over hulpmiddelen en geven tips.

  • Behandelingen 

    De gipsverbandmeesters van Bernhoven hebben veel kennis en ervaring met verschillende technieken en materialen. Er gebeurt heel veel op de gipskamer. We behandelen niet alleen maar geven ook uitgebreid uitleg over je letsel en je herstel. Zoals de leefregels die tijdens de behandeling gelden. 

  • Nazorg en begeleiding

    Na je bezoek aan de gipskamer maken we een volgende afspraak. Voor controle of voor het verwijderen van het gips. Daarna ga je naar huis met alle tips en informatie die je nodig hebt. Als je thuis nog zorgen of vragen hebt, kun je ons altijd bellen. Wij staan dan voor je klaar met advies.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Gipskamer

Jouw gezondheid voorop

Bij Bernhoven houden we rekening met jouw persoonlijke situatie en voorkeuren bij het kiezen van de juiste behandeltechniek. Want alleen jij weet wat voor jou echt belangrijk is. We kijken dus niet alleen naar je klacht, maar vooral naar jou als mens. Wat zijn de mogelijkheden in jouw situatie? Zo bieden we passende zorg op maat.

Snel geholpen

Bij een bepaald type breuken kan de huisarts je ook direct naar de gipskamer verwijzen voor behandeling. Zo hoef je niet eerst langs de Spoedeisende Hulp en word je zo snel mogelijk geholpen. De specialist neemt altijd de volgende dag contact met je op om te controleren of alles goed is verlopen.  

Zorg dichtbij

Na een ongeluk, bij overbelasting of bij ander letsel wil je natuurlijk goede zorg, dicht bij huis. Daarom proberen we bij het plannen van een vervolgafspraak rekening te houden met jouw agenda. En met je mogelijkheden om naar Bernhoven te komen. Bij vragen of onduidelijkheden kunnen we je ook helpen via de telefoon. Zo komt zorg heel dichtbij.