Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Wat de beste behandeling is? Daar beslissen we samen over als dat mogelijk is. We bespreken alles met je en doen alleen dat wat nodig is. Geen onnodige controles, onderzoeken of operaties. En wat we wél doen gebeurt door gespecialiseerde traumachirurgen. Hierdoor ben je zeker van de hoogste kwaliteit van zorg.

  • Onze onderzoeken en behandelingen

    Bij traumachirurgie draait het om zo goed mogelijk herstel na een ongeluk. Soms is niet opereren beter. Ook is een röntgenfoto niet altijd nodig als dit de behandeling niet verandert. Twijfel je over iets? Laat het weten, daar praten we graag met je over. En wil je een second opinion, dan regelen we dat.

  • Nazorg en begeleiding

    Jij voelt het beste hoe het met je gaat en of er verbetering is. Daarom plannen we niet standaard meerdere controles in, maar zien we je als jij dat nodig vindt. Het is wel belangrijk dat je áltijd belt naar de polikliniek als je zorgen of vragen hebt. Gaat je herstel niet zoals gehoopt? Dan verwijzen we je bijvoorbeeld naar een fysiotherapeut.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
HR Bernhoven 23Juni 2256

Jouw gezondheid voorop

Jouw kwaliteit van leven staat bij ons voorop. We bekijken samen met je hoe we dat kunnen bereiken. Daar hebben we verschillende keuzehulpen voor. En het belangrijkste: we gaan daarover met je in gesprek en geven uitleg. Alleen zo komen we samen tot de beste behandeling voor jou. Want het gaat om jouw gezondheid.

Zorg na ieder ongeluk

Onze traumachirurgen werken samen met andere specialisten uit Bernhoven. In acute én minder acute situaties. Op de SEH, op de polikliniek of in de operatiekamer. Wij vangen je op na ieder ongeluk. En zorgen ervoor dat je situatie stabiel wordt. Zo krijg je altijd de zorg die je nodig hebt. Ook als je terugkomt voor controle, revalidatie of andere nazorg.

Zorg dichtbij

Je kunt meestal in het vertrouwde Bernhoven terecht. Door samenwerking binnen en buiten het ziekenhuis houden we de zorg zo dichtbij mogelijk. We werken samen met bijna alle specialismen. Maar ook met paramedici, zoals de fysiotherapeut. Heb je ernstige verwondingen, zoals zware hersenschade of bekkenletsel? Dan zorgen we voor de juiste verwijzing. Bijvoorbeeld naar een academisch ziekenhuis of gespecialiseerd centrum in de regio.