Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Een operatie of behandeling is niet altijd nodig. Soms is een goed gesprek al genoeg, en stelt advies je gerust. Heb je toch een operatie nodig? Dan kijken we niet alleen wat het beste past bij jouw klachten of ziekte, maar óók naar wat past bij jou als mens.

  • Onze onderzoeken en behandelingen

    Wij doen alleen dát wat ook echt nodig is. Dat betekent dat we goed kijken welk onderzoek en welke behandeling het beste is. Ook kijken we naar jouw eigen wensen en mogelijke andere ziekten. Het liefst starten we snel met een behandeling, maar soms is even afwachten beter. Bijvoorbeeld tot je meer energie hebt.

  • Nazorg en begeleiding

    Klein of groot, kijkoperatie of niet; een operatie doet veel met jou en je lichaam. De zorg ná je operatie of chirurgische behandeling is belangrijk. Net zo belangrijk als de voorbereiding en de operatie zelf. We zorgen voor de juiste nazorg, ook na je ontslag uit het ziekenhuis.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
HR Brnh 2Feb 6866

Jouw gezondheid voorop

Jij weet zelf vaak het beste wat goed voor je is. En wat past bij jou als persoon en in jouw leven. Ook als je een operatie nodig hebt, beslissen we daarom samen met jou. Of beter gezegd; we helpen jou om tot de beste keuze te komen. Dat kan soms ook betekenen dat je besluit een operatie of behandeling toch níet door te laten gaan. Bij ons sta jij voorop, en wij begeleiden je.

Alles gebeurt om jou heen

De chirurgen werken nauw samen met andere zorgverleners. Is er na je operatie aangepaste voeding nodig? Dan kijken de diëtisten mee. En ook met de gipsmeesters, wondverpleegkundigen of fysiotherapeuten werken we samen. De chirurg komt zelf elke dag even kijken hoe het met je gaat.

Zorg op de juiste plek

Binnen Bernhoven doen we veel operaties en chirurgische behandelingen. En dat doen we goed. In onze vertrouwde omgeving ben je zeker van de zorg die nodig is. Denken we dat je toch beter in een ander ziekenhuis in de buurt terecht kunt? Bijvoorbeeld voor een specialistischere operatie? Dan regelen we dat. Zo krijg je altijd zorg op de beste plek.