Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Een goede behandeling begint met een goed gesprek. We nemen daar uitgebreid de tijd voor. Met de vaatchirurg bekijk je wat de klachten zijn. Maar ook wat belangrijk is voor jou. Pas daarna kiezen we de beste behandeling. Of besluit je misschien om niet te behandelen. Wij helpen je bij het maken van de beste keuze.

  • Onze onderzoeken en behandelingen

    Onze vaatchirurgen doen veel verschillende onderzoeken en behandelingen. Soms is er eerst meer onderzoek nodig om precies te weten wat er aan de hand is. Maar dat doen we alleen als het echt nodig is. En we overleggen altijd met jou, want jij beslist. Ook bij de keuze voor de beste behandeling daarna.

  • Nazorg en begeleiding

    Na elke vaatchirurgische behandeling is nazorg erg belangrijk. We kijken wat jij nodig hebt voor je herstel. Of dat nou een diƫtist is of een specialist ouderengeneeskunde die meekijkt; we regelen het. Ook na je opname staat een uitgebreid wondteam voor je klaar. Zodat je ook dan nog de zorg krijgt die nodig.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
HR Brnh 2Feb 6866

Jouw gezondheid voorop

Als je een vaatoperatie nodig hebt dan is dat best spannend. Wat betekent dit voor jou? En wat is haalbaar? Jij weet het beste wat bij je past. En wat je wel en niet aankunt. Daarom kijken we altijd goed wat er mogelijk is en wat voor jou belangrijk is. Soms is niet behandelen de beste keuze. Jij staat altijd voorop in je keuze. Wij helpen je kiezen.

Alles gebeurt om jou heen

De vaatchirurg, verpleegkundigen en andere zorgverleners zijn er voor jou. Ze staan tijdens het hele traject om je heen en zijn dichtbij. Van je eerste polibezoek tot een dagelijks bezoekje van de vaatchirurg tijdens je herstel. Is er meer zorg nodig? Bijvoorbeeld als je weer thuis bent? Dan bekijken we samen met jou wat het beste bij je past.

Zorg op de juiste plek

Je kunt meestal in je vertrouwde Bernhoven terecht. Door samenwerking binnen en buiten het ziekenhuis houden we de zorg zo dichtbij mogelijk. Zo werken we met andere specialismen samen. In een vaatbespreking, shuntbespreking of diabetische voetenpoli. En is het nodig, dan is er contact met een academisch ziekenhuis. Jij krijgt zo altijd je zorg op de beste plek.