Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

 • Een open gesprek en advies

  Soms heb je een operatie nodig en soms alleen een behandeling of een gesprek. Wij nemen samen uitgebreid de tijd om uit te zoeken wat het beste bij jou past. Wat is belangrijk voor jou? Wat is er allemaal mogelijk? Daarover gaan we met elkaar in gesprek.

 • Onze onderzoeken en behandelingen

  Voor een behandeling zijn vaak verschillende onderzoeken nodig. Soms kan dit al meteen op de polikliniek, soms is een extra afspraak nodig. We bespreken altijd met jou om welk onderzoek het precies gaat. En waarom dit nodig is.

 • Nazorg en begeleiding

  De zorg ná je operatie of chirurgische behandeling is belangrijk.
  We staan voor jou klaar met het hele team. Je eigen specialist voert zoveel mogelijk de nazorg en controles uit. Als dat nodig is, neemt een andere chirurg uit het behandelteam het over.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
MR 0890 AO Dokter En Patient

Jouw gezondheid voorop

Een operatie of behandeling gaat over jouw gezondheid. Jij weet zelf vaak het beste wat bij jou past. En wat je wel en niet aankunt. Daarom beslissen we samen met jou. Het behandelteam in Bernhoven begeleidt je, van het eerste bezoek aan de polikliniek tot de nazorg door de chirurg op de afdeling. Bij ons sta jij voorop.

Zorg dichtbij

Veel operaties en behandelingen doen we in Bernhoven. Je kunt dus meestal in onze vertrouwde omgeving terecht. Voor de beste zorg kijken vaak ook specialisten van andere afdelingen mee. Bijvoorbeeld met overleg over maag-, darm- en leverziekten, kanker of bekkenbodemklachten.

Samenwerking in de regio

Sommige ziekenhuizen in de omgeving hebben meer kennis en ervaring met ingewikkelde operaties. Daarom werken wij nauw met hen samen. Denken we dat je beter in een ander ziekenhuis terecht kunt? Dan regelen we dat. Zo krijg je altijd zorg op de juiste plek voor jou.