Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

 • Een open gesprek en advies

  De diagnose darmkanker kan veel invloed hebben op je leven. Bij Bernhoven bekijken we je situatie met een brede blik. We vinden niet alleen je ziekte belangrijk. We kijken ook naar je verdere gezondheid, leefstijl en wensen. Samen met onze partners in de regio bieden we zorg die hierbij aansluit.

   

 • Onderzoeken en behandelingen

  Darmkanker behandelen kan een intensief traject zijn. Bij Bernhoven stemmen we het onderzoek en de behandeling daarom af op jouw individuele situatie en wensen. Je casemanager is er voor steun en begeleiding. Samen bieden we de juiste zorg op maat.

 • Zorg en begeleiding

  Darmkanker en de behandeling ervan kunnen ook grote impact hebben op het leven van je partner of naasten. Als je het prettig vindt, kunnen we hen ook betrekken bij je behandeltraject. Met elkaar kijken we naar de juiste zorg en begeleiding. Ook na je behandeling.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Medr Brnhvn 4Okt2022 0023

Jouw gezondheid voorop

Door darmkanker kun je lichamelijke, maar ook emotionele en psychische klachten ervaren. Bij Bernhoven krijg jij de regie over je eigen behandelplan. Want alleen jij weet wat voor jou echt belangrijk is en waar je behoefte aan hebt.

Samen zorgen voor kwaliteit van leven

Samen richten we ons op de kwaliteit van je leven in deze lastige periode. Altijd met het oog op de mogelijkheden. Jouw persoonlijke situatie en wensen nemen we hierin altijd mee. Ook krijg je een eigen casemanager. Dit is een verpleegkundige bij wie je terecht kunt met vragen en zorgen tijdens je behandeltraject.

Zorg dichtbij

Samen met onze collega’s in de regio zetten we ons in voor de beste zorg op maat. Zo werken we samen met het Catharinaziekenhuis Eindhoven bij de behandeling van slokdarm-, maag- of alvleesklierkanker. Wij stemmen onze zorg af op jouw zorgvraag. Binnen Bernhoven, maar ook als we je verwijzen naar een van onze zorgpartners in de regio. Zo krijg je altijd de beste zorg, dicht bij huis.