Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Vanaf het moment dat je te horen krijgt dat je kanker hebt, ga je een kwetsbare periode in. Er komt veel informatie op je af. Ook vragen we je om belangrijke keuzes te maken. Wij proberen je daar zo goed mogelijk bij te helpen. Bijvoorbeeld met een digitale keuzehulp die je ontvangt wanneer je die nodig hebt. Zo ondersteunen we je bij alles wat bij kanker komt kijken. 

  • Onderzoeken en behandelingen

    De zorg die je krijgt bestaat uit behandelingen voor het bestrijden van kankercellen. Maar we doen meer dan dat. In Bernhoven helpen we je ook met behandelingen die je lichamelijk en mentaal ondersteunen. We kijken naar jou als mens en daarmee verder dan de ziekte. Zo krijg je de zorg die past bij jou en bij het moment dat je doormaakt.

  • Nazorg en begeleiding

    De behandeling van kanker is vaak een lang zorgproces. Dat doet veel met je lichaam en met je leven. Na je behandeling denken we daarom met je mee over de begeleiding die je nodig hebt. Nazorg vinden we erg belangrijk. Het kan ervoor zorgen dat je sneller en beter herstelt. Ook betrekken we je naasten bij het zorgtraject. Zij zijn tijdens je behandeling belangrijk voor je.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Medr Brnhvn 4Okt2022 0204 2

Jouw gezondheid voorop

Het gaat om jouw gezondheid. En jouw leven. Bij ons heb je daarom zelf ook controle over jouw zorg. We denken graag met je mee om je de best mogelijke behandeling te kunnen bieden. Dit doen we elke dag met grote inzet, en vanuit ons hart.

Zorg dichtbij

Zorg krijg je op de juiste plek. Het liefst zo dicht mogelijk bij jou in de buurt als dat kan. Soms moet het in het ziekenhuis zijn, maar soms  kan het ook thuis. Ook is videobellen met de specialist mogelijk. We luisteren naar je wensen en kijken wat past bij jouw persoonlijke situatie.

Uit liefde voor mensen

Alle afspraken over oncologische zorg zijn bij ons op dezelfde poli. Speciaal bedacht door en voor patiënten met kanker. De poli is een rustige plek in het ziekenhuis, waar je meer privacy hebt. Ook maken we de omgeving zo prettig mogelijk met comfortabele stoelen en plekken om te kunnen lezen.

Sfeerimpressie poli oncologie

'Niet alleen aandacht voor de ziekte, maar ook voor de patiënt en zijn omgeving.'