Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

 • Een open gesprek en advies 

  Verschillende specialisten bespreken na je diagnose welke behandeling het beste bij je past. Dit doen we samen met jou. Beslissingen maken we met elkaar, door goed te luisteren en vragen te stellen. En je alle informatie te geven. Zo kun je thuis rustig alles met je naasten doornemen om een goede beslissing te maken. Ook kun je altijd een second opinion aanvragen.

 • Onderzoeken en behandelingen 

  Voor de diagnose en alle onderzoeken die daarbij horen, kom je naar Bernhoven. We overleggen jouw situatie met verschillende specialisten. De behandeling kan dan in Bernhoven zijn, of in een ziekenhuis in de buurt. We kijken samen welke behandeling het best bij je past. We zoeken daarbij altijd naar de kleinst mogelijke en veiligste behandeling. Zoals een kijkoperatie.

   

 • Nazorg en begeleiding 

  Onze zorg stopt niet zodra je het ziekenhuis verlaat. Je blijft namelijk bij ons onder controle, zodat we in de gaten kunnen houden of alles goed gaat. Ook blijft je casemanager de vaste contactpersoon voor vragen, hulp en advies.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Medr Brnhvn 4Okt2022 0102

Jouw gezondheid voorop

In Bernhoven beslissen we samen met jou wat het beste bij je past. We kijken naar je wensen en naar jou als persoon. Zo kun je samen met ons de beste behandeling voor jou kiezen.

Vast contactpersoon

In een verwarrende tijd van onderzoeken en behandeling is een vertrouwd gezicht prettig. Daarom krijg je een vaste casemanager. De casemanager begeleidt, helpt en adviseert je wanneer je daar behoefte aan hebt.

Zorg dichtbij

We werken nauw samen met het Verbeeten Instituut en het Radboudumc. Zo vormen we één team met de beste specialisten in oncologische urologie. En kunnen we je de beste zorg bieden in de buurt.