Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Wij begrijpen dat het de start van een moeilijke periode in je leven is als je hoort dat je ziek bent. Het open gesprek met jou vinden we daarom belangrijk. We luisteren en ondersteunen jou en je naasten zo goed mogelijk. Met heldere informatie over de mogelijkheden. Bij ons sta jij als patiënt centraal. Daarom zoeken we samen naar de beste behandeling voor jou. Dat is persoonlijke zorg van Bernhoven.

  • Onderzoeken en behandelingen 

    In ons ziekenhuis zijn verschillende behandelingen en onderzoeken mogelijk als het gaat om bloedziekten. Je bent in goede handen bij onze specialisten die zeer deskundig zijn en aandacht hebben voor wie jij bent. Ook werken we nauw samen met de afdelingen interne geneeskunde en oncologie. Zo zorgen we er samen voor dat je de behandeling krijgt die bij jou past.

  • Nazorg en begeleiding 

    We zorgen ervoor dat je vol vertrouwen ons ziekenhuis kunt verlaten als je klaar bent met je behandeling. Daarom werken we samen met huisartsen en thuiszorgorganisaties. Ook verwijzen we je waar nodig door naar patiëntenorganisaties of organisaties voor extra steun en begeleiding. Weer thuis? Je kunt ons 24 uur per dag bereiken. Zo houden we contact en blijven we een luisterend oor. Ook als je ons ziekenhuis hebt verlaten.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Medr Brnh 26Sept 2022 0436 2

Jouw gezondheid voorop

Het gaat om jouw leven. In ons ziekenhuis bepalen we dan ook samen met jou welke behandeling je krijgt. We geven je daarvoor alle nodige informatie zodat je de juiste beslissing kunt maken. We denken altijd in mogelijkheden en kijken naar wie jij bent. Wat vind jij belangrijk in het leven? En wat betekent dat voor de behandelmogelijkheden die er zijn? Jij bepaalt.

Zorg dichtbij

Bernhoven is onderdeel van het netwerk hematologische zorg. Met verschillende ziekenhuizen in het zuidoosten van ons land delen we kennis en onderzoek. Dat maakt dat we samen de beste hematologische zorg kunnen bieden. Ook zorgen we er zo voor dat je steeds terecht kunt in het ziekenhuis dat voor jou het dichtst bij is.

Contact
& meer informatie

MR 0076 Contact