Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Verschillende specialisten bespreken na je diagnose welke behandeling het beste bij je past. Dit doen we samen met jou. Beslissingen maken we met elkaar, door goed te luisteren en vragen te stellen. En je alle informatie te geven. Zo kun je thuis rustig alles met je naasten doornemen om een goede beslissing te maken. Ook kun je altijd een second opinion aanvragen.

  • Onderzoeken en behandelingen 

    Als er een vermoeden is dat je borstkanker hebt, wil je dit zo snel mogelijk weten. Daarom is er ons sneltraject. Met onderzoek en uitslag in 1 dag. Er zijn verschillende onderzoeken mogelijk, zoals een mammografie, echografie, MRI of PET-scan. Met bijvoorbeeld een biopsie of punctie. Na de diagnose bespreken we vaak al binnen 1 week ons advies voor een behandelplan.

  • Nazorg en begeleiding

    De periode van de diagnose en de behandeling is vaak een pittige periode voor je. We bespreken daarom samen waar je daarna behoefte aan hebt. Nazorg krijg je bij ons op maat. Dit kan binnen Bernhoven zijn, maar ook daarbuiten. We kijken wat bij je past om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
MR 0736 patient uit wachtkamer - staand

Jouw gezondheid voorop

Onze zorg staat in het teken van jouw gezondheid. Je weet zelf het beste wat bij je leven past. Wij denken met je mee over wat daarin mogelijk is. Dit doen we op medisch gebied, maar ook voor jou als mens. Als je er goed over hebt nagedacht, bestaat er geen goed of fout over de keuzes die je maakt.

Vast contactpersoon

Horen dat je borstkanker hebt, is vaak de start van een angstige en hectische tijd. Niet alleen voor jou, maar ook voor je naasten. Daarom krijg je een vast contactpersoon tijdens én na het behandeltraject. Dit is een van de verpleegkundig specialisten of mammacare verpleegkundigen. Zij weten antwoord te geven op je vragen en kunnen je steunen bij twijfels.

Zorg dichtbij

Onze mammachirurgen komen met andere specialisten samen in 1 team op de polikliniek oncologie. Ook werken we goed samen met andere ziekenhuizen. Je krijgt zorg op de plek die het beste bij je past. Daarom hebben wij goed contact met de huisartsen in de regio. En met de ziekenhuizen in de buurt. Ook is zorg aan huis of videobellen mogelijk.