Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Samen met de neurochirurg bespreek je welke behandeling het beste bij je past. Ook kun je natuurlijk al je vragen stellen, zodat je zo goed mogelijk weet wat je kunt verwachten. Over de operatie zelf, maar ook over het herstel erna. Beslissingen nemen we altijd samen. Daarbij kijken we verder dan alleen naar wat er aan de hand is. Want wat is voor jou belangrijk? Meer over samen beslissen lees je hier.

  • Onze onderzoeken en behandelingen

    Gaat het om een vrij kleine of vaak uitgevoerde operatie, zoals bij carpaal-tunnelsyndroom of een hernia? Dan kun je vaak dicht bij huis, in Bernhoven, bij de neurochirurg terecht. Als het om grotere of ingewikkeldere aandoeningen gaat, dan is er vaak meer tijd en specialistische zorg nodig. Je bent dan in het ETZ op de beste plek voor een operatie.

  • Nazorg en begeleiding

    Na kleine operaties in Bernhoven kun je vaak al snel naar huis. Soms moet je van een neurologische operatie een tijdje herstellen. Zeker na grotere operaties in het ETZ blijf je voor je herstel in het ziekenhuis. Eerst in het ETZ, daarna in Bernhoven. Onze artsen en verpleegkundigen denken altijd met je mee over wat er nodig is. En wat de beste plek is voor jou. Voor, tijdens en na de operatie. Zodat je zo snel en goed mogelijk weer verder kunt.

Bekijk onze mogelijkheden voor neurochirugie