Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies 

    Door ziekte, behandeling of opname kunnen problemen ontstaan. Bijvoorbeeld op het werk of in je gezin. Via de specialist of verpleegkundige kan dan ondersteuning worden aangevraagd. Voor jou, maar ook voor je naasten. Tijdens een open gesprek onderzoeken we jullie problemen, vragen en behoeften.

  • Begeleiding

    Wij praten met jou en je naasten over jullie gevoelens, de ziekte, relaties, veranderingen en praktische problemen als je te maken hebt met een ziekte, behandeling of opname. Ook bieden we begeleiding bij het leren omgaan met de situatie. Jij mag aangeven welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn.

  • Nazorg 

    Misschien heb je na onze ondersteuning en begeleiding nog zorg op een andere plek nodig. Wij regelen de juiste verwijzing naar een specialist bij jou in de buurt. Zo staan we ook na je opname of behandeling voor je klaar. Met nazorg op maat.

MR 1263 Geesteliijk Verzorgers In Gesprek

Jouw gezondheid voorop

Bij Bernhoven richten we ons niet alleen op je lichamelijke klacht en de behandeling. Want bij jouw gezondheid horen ook je psychische, sociale en emotionele gezondheid. Ondersteuning en begeleiding tijdens je ziekte, opname of behandeling vinden wij daarom heel belangrijk. Bij Bernhoven zijn we er voor je. Voor, tijdens én na je behandeling of opname.  

Zorg dichtbij

Medisch maatschappelijk werk kan tijdens je opname of via de polikliniek zorg geven. Ben je niet meer onder behandeling of opgenomen in Bernhoven? Dan bekijk je samen met onze medisch maatschappelijk werker of je nog zorg nodig hebt buiten ons ziekenhuis. Wij helpen een passende plek te vinden bij jou in de buurt. En zorgen voor een verwijzing. Zo is de juiste zorg altijd dichtbij.