Spring naar de content

Symposium: Motivatie, de drijvende kracht

Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Op vrijdag 19 mei 2017 vindt in het Van der Valk Hotel Uden het symposium ‘Motivatie, de drijvende kracht' plaats in het kader van de reeks Bridging Voice Professionals. Het is de elfde editie van het symposium ter gelegenheid van Wereldstemdag. Dit symposium is een initiatief van de afdeling KNO-heelkunde van Bernhoven (Uden), Radboudumc (Nijmegen) en Pantein (Boxmeer).

Ons functioneren in het algemeen en als wij een probleem met onze gezondheid hebben, wordt bepaald door de interactie van vele en van elkaar verschillende factoren. Door de dynamiek van dit proces is het ook mogelijk om ons voortdurend aan te passen aan de eisen die aan ons worden gesteld. Deze dynamiek wordt voortdurend aangestuurd en in beweging gezet. Motivatie, dat van het latijn movēre (bewegen) komt, is hierbij de rode draad. Motivatie bij de patiënt en de zorgverlener is daarom noodzakelijk om gezondheidsproblemen tot tevredenheid op te lossen.

In dit symposium geven wij inzicht in wat motivatie in wezen is en hoe wij dit kunnen stimuleren.
Experts uit binnen- en buitenland buigen zich graag samen met u over deze boeiende materie.

‘s Ochtends bespreken wij met elkaar de algemene principes van motivatie. Hierbij worden vele praktijkvoorbeelden gegeven. Na de middag ligt de focus op motiveren in de stemzorg. Gestart wordt met de bespreking van de interactie van verschillende factoren in een holistisch perspectief. Vervolgens wordt ingegaan op praktisch motiveren, eerst in het algemeen en dan specifiek in de stempraktijk. Als afronding wordt de regionalisatie van de stemzorg in noordoost Brabant gepresenteerd, zoals die nu in gang gezet is.

Voor meer informatie klik hier voor het programma.

Aanmelden kan via de website: www.bernhoven.nl/symposium-aanmelden

De kosten van deelname aan het symposium, inclusief ontvangst, lunch, koffie en thee en afsluitende borrel bedragen € 125,-. Het symposiumboek is hierbij inbegrepen. Voor studenten bedragen deze kosten € 45,- (Gelieve de studentenkaart bij aanmelding te tonen).

Wij verzoeken u vriendelijk om het bedrag vóór 10 mei 2017 over te maken op IBAN:  NL69ABNA0424080214 van Maatschap KNO-artsen Oss onder vermelding van: naam deelnemer/organisatie/symposium. Voor betalingen uit het buitenland: BIC:  ABNANL2A .

Uw inschrijving wordt definitief na ontvangst van betaling. Bij verhindering is restitutie van het inschrijfgeld mogelijk vóór 10 mei 2017, verminderd met € 25,- administratiekosten.