Skip to Content

Profiel

Ik werk met veel plezier als MDL-arts in Bernhoven. Ik vind het belangrijk om samen met mijn patiënten steeds weer tot het beste plan te komen. Soms is iemand erg ziek en is snel handelen verreist, en soms hebben we de tijd om samen de voors- en tegens op een rijtje te zetten en samen tot een plan te komen dat voor iedere patiënt weer anders kan zijn. Die combinatie van acute zorg op de spoedeisende hulp, goede gesprekken op de polikliniek en ook nog het zelf kunnen uitvoeren van maag- en darmonderzoeken maakt voor mij dat geen elke dag hetzelfde is en ik altijd met veel plezier naar mijn werk ga!

Opleiding

Jaar

Geneeskunde - Universitair Medisch Centrum Groningen

2003 - 2010

Vooropleiding Interne Geneeskunde - Isala Zwolle

2011 - 2013

Maag-darm-leverziekten - Isala Zwolle

2013 - 2015

Maag-darm-leverziekten - Universitair Medisch Centrum Groningen

2015 - 2017

Onderzoek/projecten

  • Derikx LAAP, Lantinga MA, de Jong DJ, van Dop WA, Creemers RH, Römkens TEH, Jansen JM, Mahmmod N, West RL, Tan ACITL, Bodelier AGL, Gorter MHP, Boekema PJ, Halet ERC, Horjus CS, van Dijk MA, Hirdes MMC, Epping Stippel LSM, Jharap B, Lutgens MWMD, Russel MG, Gilissen LPL, Nauta S, van Bodegraven AA, Hoentjen F, Clinical outcomes of Covid-19 in patients with Inflammatory Bowel Disease: a nationwide cohort study, Journal of Crohn’s and Colitis, 2021.
  • Gorter MHP, Tascilar M, de Waal TT, Gastro-intestinale amyloidose bij multipel myeloom Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde, 2014.

Lidmaatschappen/verenigingen

  • Nederlandse Vereniging van Maag-Darm-Leverartsen (NVMDL)
  • Nederlandse Vereniging voor Gastro-Enterologie (NVGE)
  • Nederlandse Vereniging voor Hepatologie (NVH)

AGB-code: 03104424