Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    Klachten aan je maag of darmen zijn soms lastig om over te beginnen. Daardoor loop je er misschien al wat langer mee rond. Op onze polikliniek MDL zijn we veel gewend. In een open gesprek luisteren we naar je klachten en wensen. We nemen alle mogelijkheden door om je goed te kunnen helpen. Samen maken we een zorgplan op maat.

  • Onderzoeken en behandelingen

    Op de polikliniek MDL bespreek je samen met de arts het zorgplan. Daarin staat welke onderzoeken, behandelingen en medicijnen je krijgt. Maar ook je wensen en de begeleiding van ons die daarbij past. In onze folders lees je meer over je behandeling of onderzoek. De arts geeft extra uitleg als dat nodig is.

  • Nazorg en begeleiding

    Ook na je behandeling of onderzoek begeleiden we je met de juiste nazorg. En we geven aan je huisarts door hoe alles is gegaan. Bij vragen of zorgen, ben je altijd opnieuw welkom. Soms valt het omgaan met een chronische ziekte je zwaar. Onze verpleegkundigen bieden dan praktische en psychische ondersteuning tijdens verschillende spreekuren.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Medr Brnhvn 4Okt2022 0040 2

Jouw gezondheid voorop

We begrijpen dat afspraken in het ziekenhuis tijd en energie kosten. Dus zorgen we ervoor dat dit zo weinig mogelijk hoeft. Als de zorg thuis kan, of via de huisarts, is dat voor jou ook makkelijker. Op onze afdeling MDL word je dan ook alleen opgenomen als dat echt moet.  

Zorg dichtbij

Als je te maken krijgt met spijsverteringsklachten is zorg dichtbij wel zo prettig. Ons MDL-team staat daarom klaar voor alle mensen met maagdarmproblemen in de regio. We werken goed samen met de ziekenhuizen om ons heen. Krijg je in Bernhoven een diagnose, maar is je behandeling in een ander ziekenhuis? Ook dan kun je zeker zijn van de beste zorg. Wij maken namelijk goede afspraken met andere ziekenhuizen in de omgeving.