Spring naar de content

Hoe bereikt u Bernhoven?

Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om het ziekenhuis of de polikliniek in Oss te bereiken.

Ziekenhuis Uden

Bezoekadres

Nistelrodeseweg 10
5406 PT  UDEN

Postadres

Postbus 707
5400 AS  UDEN

Telefoon

0413 - 40 40 40

E-mail

info@bernhoven.nl

KvK nummer

17120496
Polikliniek Oss

Bezoekadres

Gezondheidslaan 1a
5342 JW  OSS

Telefoon

0413 - 40 40 40

Openbaar vervoer

Plant u naar Bernhoven te komen met het openbaar vervoer, gebruik dan de OV-routeplanner.

Buurtbus Landerd

Voor de kernen Reek, Schaijk en Zeeland (gemeente Landerd) kunt u gebruik maken van de buurtbus, lijn 254. Lees hier de dienstregeling.

Eigen vervoer

Komt u met de auto, gebruik dan bijvoorbeeld de routeplanner van Routenet, of bekijk de routebeschrijving (zie linker menu).

Parkeren bij Bernhoven

U kunt in Uden betaald parkeren op het ziekenhuisterrein. Parkeren kost €1,25 per  een uur. Vanaf 4 uur kost parkeren € 5,00. (Let op: als u met uw auto het parkeerterrein verlaat, kunt u uw kaartje niet opnieuw gebruiken). De betaalautomaten vindt u bij de ingang van het ziekenhuis en op het parkeerterrein. U kunt betalen met contant geld, pinpas en chipknip.

In Oss kunt u gratis parkeren op de parkeerterreinen rondom de polikliniek.

Shuttledienst Bernhoven Uden

Op werkdagen rijdt tussen 8.00-17.00 uur een shuttledienst tussen de parkeerplaats en de hoofdingang van het ziekenhuis. Bent u slecht ter been? Dan is de shuttledienst voor u een uitkomst. Onze shuttledienst brengt u graag en gratis naar de hoofdingang, en rijdt u ook weer terug naar de parkeerplaats. Overigens is de shuttledienst er voor iedereen. Ook als u wel goed ter been bent, kunt zo instappen om gratis mee te rijden.  Is de shuttledienst niet in de buurt maar wilt u er gebruik van maken? Dan kunt u bellen naar 06-26 25 41 52.

Parkeerabonnement

U kunt een weekkaart kopen. Een weekkaart kost € 16,50 inclusief administratiekosten. De weekkaart is zeven dagen geldig.

Komt u regelmatig naar Bernhoven, dan kunt u ook kiezen voor een vier weken kaart. Deze kaart is 28 dagen geldig en kost € 29,00 inclusief administratiekosten.

U kunt met een abonnement de parkeerplaats wel op elk moment verlaten en ook weer inrijden.

Meer informatie over parkeertarieven die de gemeente Maashorst hanteert vindt u op de speciale website www.parkerenbernhoven.nl. Op deze site kunt u ook een parkeerabonnement kiezen.

De gemeente Maashorst is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het parkeerterrein.

Oplaadpunt voor e-bike

U kunt natuurlijk ook met de fiets naar Bernhoven komen. Voor mensen met een elektrische fiets heeft Bernhoven zelfs een oplaadpunt. U vindt dat ongeveer in het midden van de fietsenstalling Er kunnen maximaal vier fietsen tegelijkertijd opgeladen worden. U moet wel zelf zorgen voor een kabel waarmee u de accu van uw elektrische fiets kunt opladen.