Skip to Content

Brasserie, restaurant en lounges

In Bernhoven zorgen wij graag goed voor je, ook als het om eten en drinken gaat! Hutten Catering is onze partner in voeding. Zij werken met verse, gezonde en duurzame producten zodat we ook met voeding optimaal bijdragen aan jouw vitaliteit en herstel. De betrokken en gastvrije medewerkers doen er alles aan om te zorgen dat je je op je gemak voelt.

Goede zorg proef je

Bernhoven heeft (in 2020), samen met 10 andere ziekenhuizen, de intentieverklaring ‘Goede zorg proef je’ getekend als onderdeel van het Nationaal Preventieakkoord. Als ‘Voorhoede ziekenhuis’ bieden wij een gezond voedingsaanbod aan voor onze patiënten, medewerkers en bezoekers.

Brasserie

Meteen bij binnenkomst in Bernhoven vind je de brasserie. Gemak dient de mens en de brasserie is daar het perfecte voorbeeld van. Of je nu patiënt, bezoeker of medewerker bent. Nog snel een kopje koffie bij aankomst of vertrek, geen tijd gehad om een cadeautje te kopen of nog niks gegeten? Bij de brasserie helpen we je graag. De ziekenhuiswinkel is onderdeel van de brasserie. Hier zijn onder andere ballonnen, knuffels, bloemen, speelgoed, sieraden, drogisterijproducten en kaarten verkrijgbaar.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 19:00 uur.
Op zaterdag en zondag is de brasserie open van 12:00 - 19:00 uur. 

Restaurant

Ons restaurant is dagelijks geopend voor medewerkers, patiënten en bezoekers.
Je geniet er van smaakvolle en gezonde producten zoals verse maaltijden, belegde broodjes, salades, verse sappen, smoothies en heerlijke soepen. Wát je eet telt, daar zijn we van overtuigd: verse en onbewerkte ingrediënten vol goede nutriënten dragen bij aan de gezondheid. Ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen en waar vrijwel niets aan veranderd is door bewerkingsprocessen of toevoegingen. Als wij het hebben over gezonde voeding, dan gaan we daarom uit van onbewerkte producten die veel gezonde voedingsstoffen bevatten.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 14:00 uur.
Op zaterdag en zondag is het restaurant gesloten. We helpen je dan graag bij een van de lounges op de verpleegafdeling.

Lounges op verpleegafdelingen

In de lounges op de verpleegafdelingen vind je een uitgebreid assortiment aan lunchgerechten, verse salades, warme maaltijden en tussendoortjes. Jouw gast(en) mogen altijd mee eten binnen Bernhoven. Dat kan zowel in de lounge op de verpleegafdeling als op de kamer. In de lounge of bij een van onze gastvrouwen zijn er vouchers verkrijgbaar voor een menu van de dag. Gasten kunnen ook gebruik maken van de brasserie of het restaurant. Binnen Bernhoven maken we alleen gebruik van pin.

Meer informatie over voeding bij opname in Bernhoven.