Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies 

    Er zijn verschillende vormen van anesthesie. Je komt eerst op het spreekuur preoperatief poliklinisch onderzoek (PPO). Hier geeft de anesthesioloog je advies over de mogelijkheden bij je behandeling. Ook kijken we naar lichamelijke fitheid en persoonlijke voorkeur. Zo krijg je alle informatie die nodig is om samen met ons de juiste keuze te maken.

  • Onderzoeken en behandelingen

    Tijdens het spreekuur PPO bereiden we je voor op de operatie. Hier hoor je bijvoorbeeld dat je nuchter moet blijven. En wat je mee moet nemen naar het ziekenhuis als je geopereerd wordt. Tijdens de operatie is de anesthesioloog of anesthesiemedewerker de hele tijd erbij. Zij controleren steeds of alles goed gaat. Bijvoorbeeld door je bloedsomloop en ademhaling in de gaten te houden.

  • Nazorg en begeleiding

    Na een operatie ga je naar de uitslaapkamer. Daar controleren onze collega's welke pijnstilling je nodig hebt. Wij passen de pijnstilling aan op hoeveel pijn je voelt. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld een pijnscore of er komt een collega van de acutepijnservice (APS) langs. Onze anesthesiologen zijn echte pijndeskundigen. Je bent bij ons dus in goede handen. 

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
WEBSIZE Brnhvn OK 9778

Jouw gezondheid voorop

Bij Bernhoven vinden we het belangrijk dat een operatie goed gaat. Hier hoort ook de juiste pijnstilling bij. De anesthesiologen van Bernhoven zijn experts op het gebied van pijn. Dat betekent zekerheid van de beste zorg tijdens en na een behandeling.

Zorg dichtbij

We bieden zorg op de manier en plek die goed past bij ieders situatie. Bijvoorbeeld door verschillende afspraken op 1 dag te plannen. Een telefonische afspraak is soms ook mogelijk als dat prettiger is.

En met de PijnLijn kunnen we op afstand de juiste zorg bieden. De PijnLijn is een telefoonservice om snel en eenvoudig een antwoord te krijgen bij vragen over pijn. Zowel na een operatie als bij langdurige pijn. Zo kunnen we pijn op tijd herkennen en daardoor beter behandelen.