Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

 • Een open gesprek en advies 

  Tijdens je eerste bezoek op de polikliniek gaat de arts met je in gesprek. Hij of zij vraagt naar jouw klachten. Maar luistert ook naar wie jij bent als persoon. Want dat bepaalt wat voor jou belangrijk is bij de behandeling. Samen bespreken we de verschillende behandelopties. Er zijn keuzehulpen om af te wegen wat het beste bij jou past.

   

 • Onderzoeken en behandelingen 

  Vaak doet de gynaecoloog tijdens je eerste bezoek al onderzoek. Meestal is dit een inwendig onderzoek. Zo krijgen we meteen een eerste indruk van de oorzaak van je klacht. Als het nodig is plannen we extra onderzoek in. Zoals een uitstrijkje, bloedonderzoek of een baarmoederonderzoek (hysteroscopie). Als de uitslag binnen is bespreken we met je welke behandelingen mogelijk zijn.

 • Nazorg en begeleiding 

  Heb je een operatie gehad? Bij vragen of zorgen over je herstel kun je ons altijd bellen. Onze ervaren artsen en assistenten geven dan antwoord en uitleg. Voor, tijdens én na je behandeling ben je bij Bernhoven in goede handen.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Medr Brnhvn 4Okt2022 0768

Jouw gezondheid voorop

De juiste zorg is zorg die past bij je persoonlijke situatie en wensen. Welke behandelingen zijn er mogelijk? De arts geeft je daarover alle uitleg die je nodig hebt. En luistert goed naar wat voor jou belangrijk is bij de behandeling. Zo beslis je samen over je zorgplan. Goed voorbereiden op een gesprek met je arts helpt daarbij. Bijvoorbeeld door het stellen van de juiste vragen. Kijk ook eens bij samen beslissen.  

Keuzehulp

Bij het kiezen van een behandeling kun je soms een van onze keuzehulpen gebruiken. Dit is een (digitaal) hulpmiddel dat alle informatie over de behandeling op een rijtje zet. In de keuzehulp kun je aangeven wat voor jou belangrijk is. Je kunt de keuzehulp thuis invullen. De samenvatting bespreek je daarna met de arts. Als er een keuzehulp voor jouw behandeling is, geeft de gynaecoloog dat aan.

Zorg dichtbij

Meestal kun je voor je behandeling in Bernhoven terecht. Maar voor sommige behandelingen krijg je een verwijzing naar een academisch ziekenhuis in de buurt. Of terug naar de huisarts of je verloskundige. Zo krijg je altijd de best mogelijke zorg. Zorg op de plek met de meeste kennis en ervaring in jouw behandeling, dicht bij huis.