Skip to Content

Profiel

Ik ben ervan overtuigd dat ik het mooiste beroep heb dat er bestaat! En dat in een fijn ziekenhuis met een prettige sfeer, goed contact met andere collega’s en voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling, waarbij goede patiëntenzorg bovenaan staat. Het werk als gynaecoloog is erg afwisselend. We zien vrouwen van jong tot oud en iedere vrouw is anders. We werken op de polikliniek, de klinische afdeling, operatiekamer en poliklinische behandelkamer.
Het is ontzettend belangrijk om te luisteren naar het verhaal van de patiënt en op die manier samen tot een geschikt behandelplan te komen.

Het begeleiden van een zwangerschap blijft altijd bijzonder. Aanwezig zijn bij de geboorte van een kind blijft prachtig en vooral een eer om hier deel van uit te maken! Ook al zijn het soms lange en drukke dagen, het overgrote deel van die dagen loop ik met een grote glimlach het ziekenhuis uit.

Opleiding

Jaar

Gynaecologie met differentiatie perinatologie - VieCuri MC Venlo, Maastricht UMC+ en Maxima MC Veldhoven

2010 - 2017

Promotieonderzoek 'Preterm prelabor rupture of membranes: different gestational ages,
different problems' -  Universiteit Maastricht

2014

Onderzoek

  • Promotieonderzoek 'Preterm prelabor rupture of membranes: different gestational ages, different problems' -  Universiteit Maastricht, 2014.

Lidmaatschappen/verenigingen

  • Nederlands Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG)
    Werkgroep Klinische verloskunde

Nevenfuncties

  • Lid van werkveldcommissie Academie voor Verloskunde Maastricht
  • Werkgroep Digitaal obstetrisch dossier
  • Meerdere werkgroepen binnen VSV Kiem

AGB-code: 03306586