Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

 • Een open gesprek en advies

  In een gesprek met de neuroloog krijg je advies en uitleg over het ziektebeeld en alle behandelopties. Samen beslissen we over de behandeling die bij je past. Ook je naasten kunnen hierbij helpen, net als een aantal keuzehulpen die we voor je hebben. We kijken altijd verder dan je ziekte. Wat telt is: welke zorg is voor jou als mens belangrijk? Lees verder op de pagina Samen beslissen over hoe je het goede gesprek met je specialist kan voeren.  

   

 • Onderzoeken en behandelingen

  Voor het vaststellen van neurologische aandoeningen zijn verschillende onderzoeken en behandelingen mogelijk. Bijvoorbeeld een hersenfilmpje (EEG), echo, lumbaalpunctie of een operatie. Welke behandeling bij jou past, onderzoeken we samen op de polikliniek neurologie. Als het nodig is verwijzen we je door naar een andere afdeling.

 • Nazorg en begeleiding

  Bij een neurologische aandoening heb je vaak begeleiding nodig. Bijvoorbeeld omdat je vergeetachtig, verward of snel vermoeid bent. Onze artsen en verpleegkundigen denken daarom graag met je mee. Wat heb je nodig, voor, tijdens en na de behandeling? Zo is er de NAH-verpleegkundige voor na een herseninfarct of hersenschudding. Samen richten we ons op jouw herstel en mogelijkheden.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
MR 0489 2 Ergotherapie

Jouw gezondheid voorop

Leven met een neurologische aandoening is niet altijd makkelijk. Hoe je klachten of ziekte precies voelen, dat weet alleen jij. Daarom staan we bij Bernhoven naast je. We luisteren naar je en kijken samen wat mogelijk is in jouw situatie. En welke zorg je daarbij kan helpen. Zo zetten we jouw gezondheid op de eerste plaats.

Zorg dichtbij

Neurologische klachten kunnen veel invloed hebben op je dagelijkse leven. Door pijn, verminderde spierkracht of omdat je meer moeite hebt met dagelijkse activiteiten. Dan is zorg dichtbij wel zo fijn. Daarom organiseren we samen met onze zorgpartners de zorg zo dicht mogelijk bij huis. Bijvoorbeeld met je huisarts, met de GGZ of met consulenten van Brabantzorg. Ook werken we nauw samen met het ETZ in Tilburg, het Catharina Ziekenhuis Eindhoven en het Radboudumc. Zo zijn we er voor je als 1 team in de regio.