Skip to Content

Profiel

Ik geloof in de beste zorg, waar ik ook werk. Voor mij betekent dat ik daar waar ik kwaliteiten bezit die mij goed afgaan die benut ten gunste van de patiënt en het team dat die zorg levert. Ik spreek veel talen en ben geïnteresseerd in andere culturen. Als een patiënt een taal spreekt die ik niet ken, of uit een cultuur komt die anders is dan de Nederlandse, dan doe ik mijn uiterste best om hem of haar de zorg te laten ervaren die hij of zij nodig heeft.

Als ziekenhuisarts ben je een generalist. Je weet van alles een ‘beetje’. Het mooiste vind ik de afwisseling in mijn werk en het zijn van de verbinder tussen de patiënt en zijn of haar familie en de verschillende specialismen. Een patiënt heeft vaak meerdere specialisten die, op verschillende tijden, zorg verlenen. Wij zijn dan vaak die dokter die er continue is en dan bijvoorbeeld het behandelplan kan uitleggen.

Wat de meerwaarde is van de aanwezigheid van een ziekenhuisarts? Dat wij de basiszorg gestroomlijnd laten verlopen, complicaties voorkomen en voor meer samenhang in het hele team zorgen.

Opleiding

Jaar

Opleiding tot ziekenhuisarts - Jeroen Bosch Ziekenhuis 's Hertogenbosch

2014 - 2017 

Lidmaatschappen/verenigingen

  • Lid Vereniging voor Ziekenhuisgeneeskunde (VVZG)
  • Lid Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband
  • Lid PR commissie VVZG
  • Lid commissie kwaliteit en veiligheid VVZG

Nevenfuncties

  • Ontwikkeling kwaliteitsevaluatie van individuele en vakgroep visitatie

AGB-code: 84116770