Skip to Content

Profiel

Ik ben opgegroeid in Uden. Mijn opleidingen deed ik in Nijmegen, Venlo, Maastricht en Australië. Na al deze omzwervingen ben ik weer terug in mijn eigen Uden en mag ik hier het leukste vak uitoefenen dat er is. Ik vind het een voorrecht om vrouwen te mogen helpen op de kwetsbare en mooie momenten waarop zij de gynaecoloog bezoeken. Ik bied graag een luisterend oor en gebruik daarnaast graag wat humor om zo het bezoek aan de gynaecoloog tot een goede ervaring kunnen maken.

Naar de gynaecoloog gaan is voor veel vrouwen een bijzonder en ook spannend moment, of het nu gaat om het plaatsen van een spiraal, een echo van de eierstokken of voor de eerste keer luisteren naar het hartje van de baby. Ik vind het leuk om de vrouwen te begeleiden door deze momenten waarbij wij samen een manier vinden om dit zo prettig mogelijk te laten zijn.

De diversiteit van problemen en patiënten spreekt me erg aan. In het bijzonder vind ik de verloskunde leuk, waarbij je in feite twee patiënten hebt. Het geeft mij veel voldoening om vrouwen en hun partners te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en bevalling en deze zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Ook wanneer dingen niet verlopen zoals gehoopt, help ik graag om de ervaring zo fijn mogelijk te laten zijn.

Opleiding

Jaar

Geneeskunde - Radboud Universiteit Nijmegen

 

Gynaecologie - Viecuri MC Venlo, Maastricht UMC+ en Radboudumc Nijmegen

2016 - 2022

Onderzoek

  • 2018 Promotie-onderzoek: Melatonin to prevent antenatal braininjury in fetal growth restriction, Monash University, Melbourne Australië

Lidmaatschappen/verenigingen

  • Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG)

Nevenfuncties

  • Lid deelredactie perinatologie NTOG

AGB-code: 03312903