Spring naar de content

Naar het ziekenhuis

Wanneer u een afspraak heeft op een polikliniek van Bernhoven of als u in Bernhoven wordt opgenomen voor een behandeling of onderzoek bent u van harte welkom. We vragen u om zich te houden aan de coronamaatregelen die gelden in Bernhoven.

Maatregelen in Bernhoven

Gebruik mondneusmaskers
  

Patiënten/bezoekers

Het is niet meer verplicht om een medisch mondneusmasker te dragen tijdens uw bezoek aan Bernhoven. Mensen die klachten hebben die horen bij corona en mensen die in thuisquarantaine zijn (maar in overleg met de afdeling wel mogen komen) dragen nog wel een medisch mondneusmasker. Deze zijn verkrijgbaar bij de ingang van het ziekenhuis.

1,5 meter
De 1,5 meter vervalt voor patiënten. Als in een zorgsituatie de afstand niet gehouden kan worden dragen onze medewerkers nog wel een mondneusmasker. 

Samen voor veilige zorg
  

De 1,5 meter is vervallen. Als in een zorgsituatie de afstand niet gehouden kan worden dragen onze medewerkers nog wel een mondneusmasker.

Afspraak via de telefoon of beeldbellen
  

Een deel van de afspraken op de polikliniek kan ook via de telefoon of beeldbellen worden gedaan. Als dat voor u ook het geval is, wordt u door de polikliniek hierover geïnformeerd. Hier vindt u meer informatie over een afspraak via de telefoon of beeldbellen. Het is ook mogelijk dat afspraken worden afgezegd of verplaatst. Medewerkers van Bernhoven nemen hierover zelf contact met de patiënten op.

Begeleiding polikliniek en diagnostiek
  

Heeft u een afspraak op de polikliniek of diagnostiek? Dan is het weer toegestaan om met één begeleider te komen. Toch vragen we nog steeds om alleen naar uw afspraak te komen als dat mogelijk is. 

Laat iemand meeluisteren
Vindt u het wel fijn als er nog iemand meeluistert? Het is altijd toegestaan om uw partner, een familielid of een vriend(in) te bellen en op de luidspreker te zetten tijdens uw afspraak.

Begeleiding opname of ontslag
  

Als u wordt opgenomen en/of als u weer naar huis mag dan is één persoon welkom om u te brengen en weer op te halen.

De brasserie
  

De brasserie is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 19.00 uur geopend. Hier kunt u terecht voor een hapje of een drankje.

Ziekenhuiswinkel
  

De ziekenhuiswinkel bevindt zich in de centrale hal van het ziekenhuis. De winkel is onderdeel van de brasserie van onze partner Hutten. In een praktische opstelling biedt Hutten u onder andere ballonnen, knuffels, speelgoed, bijouterie, drogisterijproducten en kaarten aan. 

De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 tot 19:00 uur. 

Uw afspraak in Bernhoven

Als u een afspraak in Bernhoven heeft dan rekenen wij op uw komst. Bij twijfels over uw afspraak kunt u altijd contact opnemen met de polikliniek voor overleg. Bent u verhinderd? Laat het ons tijdig weten, zodat we iemand anders kunnen helpen.