Skip to Content

Samen voor een zo goed mogelijk leven

  • Een open gesprek en advies

    We gaan samen het gesprek aan om te weten wat voor jou belangrijk is. Zo kunnen we in overleg de juiste keuzes maken voor jou als patiënt. De focus ligt bij ons dan ook niet op het ziek zijn, maar op het zoeken naar mogelijkheden. Wat kan er wel en hoe werken we daarnaartoe?

  • Onderzoeken en behandelingen

    Om een diagnose te kunnen stellen luisteren we goed naar jouw verhaal. De internist kan zo goed rekening houden met jouw situatie. We doen natuurlijk ook lichamelijk onderzoek en vaak bloed- en urineonderzoek. Daarnaast kunnen röntgen- of functieonderzoeken nodig zijn om te begrijpen wat er aan de hand is.

  • Nazorg en begeleiding 

    Heb je een chronische ziekte? Dan krijg je ondersteuning van een gespecialiseerd team dat alles weet van jouw klachten. Je kunt ze gemakkelijk bereiken als je vragen of zorgen hebt. Dit kan bijvoorbeeld ook via videobellen. Zo wordt onze zorg eenvoudig mogelijk op plekken buiten ons ziekenhuis.

Alle onderzoeken, behandelingen en adviezen
Medr Brnhvn 4Okt2022 0040

Jouw gezondheid voorop

We kijken samen naar de mogelijkheden en naar wat jij belangrijk vindt. Zo geven we je advies om je leefstijl aan te passen. Dit is niet altijd even makkelijk. Daarom staan er getrainde zorgverleners voor je klaar om je hierbij te ondersteunen. Zo sta je er niet alleen voor. We maken het samen mogelijk om je doel te bereiken.

Kies de begeleiding die jou past

Hoe je begeleid wordt, kun je voor een deel zelf kiezen. Kom je liever naar het ziekenhuis, doe je de metingen thuis of hebben we contact via videobellen? We kijken samen naar de mogelijkheden, zodat jij kunt bepalen wat werkt voor jou.

Zorg dichtbij

We werken nauw samen met de huisartsen in de regio. We laten je liever niet onnodig vaak naar het ziekenhuis komen. Zo kunnen we via een Digitaal Consult je huisarts advies te geven over jouw klachten. Dan kijken we als specialist mee naar je probleem, maar kun jij dicht bij huis blijven.