Spring naar de content

Wachttijden

Bekijk de actuele wachttijden voor eerste polikliniekbezoeken en behandeling

Door de coronacrisis zijn de wachttijden voor de poliklinieken, onderzoeken of operaties op dit moment langer dan gewenst. De getoonde wachttijden zijn een gemiddelde inschatting en kunnen afwijken. Zijn er geen wachttijden vermeld, dan kunnen we daar nu geen goede inschatting van geven.

U staat al op de wachtlijst en dan?

Als dit toch te lang duurt en uw klachten worden erger, bel dan naar de polikliniek waar u onder behandeling bent. Uw behandelend arts gaat dan overleggen wat er in uw situatie gedaan kan en moet worden.

Wachtlijstbemiddeling

Wanneer u vragen heeft over wachttijden kunt u altijd contact met ons opnemen of met uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van de voorwaarden van uw polis kan uw zorgverzekeraar u misschien helpen om in een ander ziekenhuis geholpen te worden. Bernhoven vindt het vervelend dat u langer moet wachten dan gewenst. Desondanks vragen wij uw begrip voor deze bijzondere situatie.

Landelijk overzicht

Op haar website publiceert Zorgkaart Nederland een landelijk overzicht met gemiddelde wachttijden en een overzicht per ziekenhuis: www.zorgkaartnederland.nl/wachttijden

Bernhoven

Binnen Bernhoven worden deze wachttijden wekelijks bepaald.